Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Zadrugari raskrinkali Staniju! David je postavio na svoje mesto! (VIDEO)

Starleta je pri ulsku u rijaliti "Zadruga 2" pokazala ljubomoru prema Ani Korać, a da li je to samo zbog veze sa Dragojevićem ili je u pitanju nešto drugo za sada je nejasno. Zadrugari raskrinkali Staniju! David je postavio na svoje mesto!

Zadruga 2: Zadrugari raskrinkali Staniju! David je postavio na svoje mesto! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Voditelj Milan Milošević je tim povodom u emisiji ,,Pitanja gledalaca" upitao Dobrojevićevu šta je pričala o Ani, a ona se obratila Lepom Mići:

" Znam neke stvari o njoj iz spoljnog sveta i gledaoci su uključeni u priču koja se pričala o njoj. To mi je nespojivo kada vidim sve ovo. Tako da, tu mi je bila sumnjiva. Ti si rekao da je tvoja prijateljica i da je ne diram."

David je branio Anu:

"Ne kapiram zašto to radiš, nikad te nije spomenula! Kroz njena izlaganja, samo čačka! Kaži šta imaš! Nju ne interesuje to."

Stanija mu je odbrusila:

"To je tvoje mišljenje, ja iznosim svoje, ja komentarišem i to što znam o njoj, to apsolutno nema veze sa tobom."

Anu je odgovorila da nju to ne zanima:

"Mene ne zanima šta se piše po novinama, ja neću imati konakt sa njom i neću da je komentarišem, ne zanima me!"

Međutim, jedan od gledalaca koji je pomno pratio žurku primetio je da je Stanija pokušavala da se približi Dragojeviću, a zbog toga je došlo do žestoke rasprave:

 ,,Kažeš da te David ne zanima, a trudila si se da mu privučeš pažnju".

Starleta je pokušala da se odbrani:

"Na žurku sam išla da bih igrala sa devojkama, videla sam Mariju i Miću kako prate situaciju. Zbog te afere i ljubavnih trouglova, nisam želela da dajem bilo kakav povod za priče i uspela sam u tome. Moje mišljenje o Ani sam iznela, pošto sad vidim svojim očima ovde. Promenila sam mišljenje, devojka me ne dira. Neke stvari jesu iz spoljnog sveta i to je to."

Dragojević je opisao događaj:

"Igrala je ona tu oko nas, ona je došla tu pored mene. Gledao sam samo u Anu, kad sam išao iz wc-a, ona je bila tu, ja sam tu skrenuo pogled i samo sam u Anu gledao i u šankere."

I Marija Kulić je dala svoje mišljenje:

"Ja sam rekla Staniji da se pusti tih priča. Ako je došla u rijaliti, neka se igra kako treba. Dogovorila se sa Vladimirom da sme samo poljubac. Ona treba da vodi strogo računa kako da se ponaša, jer su oči uprte u njih. Mislim da tu postoji nešto, Stanija mi je draga na neki način. Ali, ako budem primetila nešto sledeći put, reći ću."

Međutim, Ljuba Pantović raskrinkala je Staniju kada je otkrila o čemu je pričala sa zadrugarkama:

"Dok smo se spremale, čula sam da će Stanija uraditi nešto o čemu će se pričati tri nedelje. Ja nisam primetila da je nešto uradila, pa me zanima kakav to plan nije sproveden u delo ili se nešto nije desilo."

"Pokušala sam, nije se sprovelo u delo i tako to" - bila je ironična Dobrojevićeva.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>