Region

Svet

Nemcima je zahtev porodice Šaulić bio neobičan! Ipak izašli su im u susret!

Naslednici Šabana Šaulića, Sanela i Mihajlo Šaulić, juče su u Nemačkoj u posebnim uslovima videli telo pokojnog oca, iako je to protivno tamošnjim zakonima. Nemcima je zahtev porodice Šaulić bio neobičan! Ipak izašli su im u susret!

Nemcima je zahtev porodice Šaulić bio neobičan! Ipak izašli su im u susret! Screenshoot/InstagramPorodica tragično nastradalog pevača Šabana Šaulića zatražila je od nadležnih da vidi njegovo telo, a oni su im izašli u susret i to omogućili. Iako je taj zahtev njima bio izuzetno neobičan, oni su učinili sve da porodici preminulog pevača izađu u susret i ispune njihove molbe.

Za to je pripremljena posebna prostorija u koju je stavljeno cveće i sveće, a Sanela i Mihajlo Šaulić proveli su pola sata sami sa telom pokojnog oca. Kako smo dalje saznali, obdukcija će biti obavljena sutra, u četvrtak 21. februara, u 10 časova i trajaće dva do tri sata.

Prema proceduri koju nalažu nemački zakoni, nakon toga sva dokumenta šalju se tamošnjem tužiocu, a zatim će ih od njega zatražiti advokat porodice Šaulić.

Porodica Šaulić želi da se odmah nakon toga sa Šabanovim telom vrati u Srbiju, ukoliko bude moguće već istog dana. Sahrana bi trebalo da bude obavljena u ponedeljak, a Šaban je pre tri meseca sastavio testament kojim je svu imovinu ostavio supruzi Goci, deci i unucima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir


>