Region

Svet

Panika u Hrvatskoj: Karleuša zakazala koncert, mediji upozoravaju trenere i fudbalere!

Opšta panika u Hrvatskoj! Karleuša zakazala koncert u Zagrebu, mediji upozoravaju trenere i fudbalere! Se*s afera Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa koja je uzdrmala Srbiju, pa i region i dalje ne jenjava, a sada se Hrvati uveliko šale na račun srpske pop dive.

Panika u Hrvatskoj: Karleuša zakazala koncert, mediji upozoravaju trenere i fudbalere! Screenshoot/Instagram



Budući da je Jelena najavila koncert u Zagrebu za 22. mart, tamošnji mediji apelovali su na trenere da pripaze na svoje fudbalere. Kako piše "24 sata.hr", Jelenin brak sa Duškom Tošićem je sada na klimavim nogama, a sa ljubavnikom Ognjenom Vranješem je u lošim odnosima zbog čega upozoravaju hrvatske fudbalere jer Karleuša uskoro stiže u Zagreb.

Za mesec dana Jelena će stići u hrvatsku prestonicu, što je oduševilo i sve njene obožavaoce na tamošnjim prostorima, a poznato je da ih ima s obzirom na to da Hrvati obožavaju srpske cajke, kako zovu naše narodne pesme.

Iako nije do sada rešila svoj odnos sa suprugom Jelena se vratila svojim obavezama baš kao i sam Tošić, koji je nedavno potpisao ugovor vredan 16 miliona evra, ali taj novac u slučaju razvoda, kako piše portal "24sata.hr", ne želi da podeli sa Karleušom.

Ono što je svakako zanimljivo, piše hrvatksi list, Jelena stiže u Hrvatsku, u kako kažu, zemlju srebrnih fudbalera zbog čega upozoravaju trenere da će te večeri morati da pripaze na svoje igrače koji su kako piše pomenuti sajt bolji i od Ognjena Vranješa i od Duška Tošića, jer "ako ih Jelena ulovi, jao si ga njima...".

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>