Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Marija prenela Petrućiju šta mu je Siniša poručio! (VIDEO)

Varnice među njima datiraju još od kad je Petrući javno pozvao Sinišu Kulić da se obračunaju, pa su njih dvoje o tome i porazgovarali. Tokom žurke u rijalitiju "Zadruga 2" Marija Kulić je prenela Petrućiju šta mu je poručio njen muž Siniša Kulić.  

Zadruga 2: Marija prenela Petrućiju šta mu je Siniša poručio! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Dok je Marija stajala ispred kazina sa sudijom, Snežanom Ilić, Petrući im je prišao i ušao u razgovor sa njima. Odmah na početku razgovora Kulićka je izjavila da jedva čeka kraj rijalitija kako bi sa suprugom i Markom popila kafu:

"Čekam da se završi "Zadruga", pa da sednemo Siniša, ti i ja da popijemo jednu kafu zajedno."

Petrući je to shvatio kao pretnju, pa je pokušao da smiri strasti pohvalivši Mariju:

"Ja sam rekao da bih voleo da imam ženu u životu kao Mariju. Ali ne ovakvu Mariju, već samo karatker, jer mislim da ona ne izdaje, da je za brak idealna."

Marija i Marko su nastavili razgovor o kafi sa Sinišom, te mu je ona naglasila da je njen suprug izrazio tu posebnu želju. Tokom razgovora, Marko je sa zadrugarkom podelio informaciju o kojoj do sada nije pričao. Ispričao joj je koliko puta su ga devojke tukle, pa je objasnio šta im je radio nakon toga. Marija je nastavila:

"Samo znam da mi j erekao da hoće da priča sa tobom. Da priča! Ti njemu možeš da budeš dva puta sin, ne bi on ništa uradio. Njemu je bilo krivo što si se obraćao njemu, postoji taj klip."

Tada je Petrući ispričao:

"Marija, slobodno, ja sam navikao. Ja sam popio batina. Ja prvo ne znam čoveka. On je bokser, ja volim boksere, rekao sam da kad bi on ušao da bi zajedno trenirali ovde. Ja sam takav, nisam ćvećka bio. Mene kad devojka krene da bije ja joj kažem da pozove brata ili oca da joj se osvetim."

Posle razgovora, Marija je dala prijateljski savet Petrući, koji je on oberučke prihvatio:

"Nemoj više tako da se zajebavaš. Puisti ti mene, ja sam žena udata, imam decu, ti možeš po godinama da mi bude sin. Kaže, ti za tvoje dobro."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>