Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Vlada priznao da mu se sviđa Marija Kulić! Ona pobesnela! (VIDEO)

Vlada Todorović komentarisao je svoj odnos sa Zerinom Hećom tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Tom prilikom ovaj zadrugar rekao je kako ga nervira kada Zerina psuje i svađa se sa drugim cimerima, a zatim i priznao da mu se sviđa Marija Kulić. Ona je pobesnela pa spomenula muža!

Zadruga 2: Vlada priznao da mu se sviđa Marija Kulić! Ona pobesnela! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Kada je Marija Kulić komentarisala Zerinu i Vladu, Todorović je odlučio da otvori dušu i pred svima uputi komplimente ovoj zadrugarki. To se Mariji nije svidelo, zbog čega je počela da viče na Todorovića i spominje svog supruga Sinišu Kulića:

"Marija, moram da ti kažem i da si ti tip žene koju ja volim. Ja sam ti to rekao. Moja bivša žena je tvoje godište. Ja volim takve! Ja sam i Zerini rekao da si ti divna žena. Marija je prelepa žena i godište je moje bivše žene. Ja sam uvek bio u zajednicama sa starijim ženama i fizički je po mom ukusu."

Marija mu je odgovorila:

"Hajde bre beži! Ja sam ustala da komentarišem Zerinu, on će da se igra sa mnom. Pokušao je Petrući. Mene ovde za tebe nema! Hajde bre beži! Ja sam ovde Miljanina majka i mene zanima ovo moje dete, a kako ja izgledam može da priča Siniša. Jesi lud? "

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>