Region

Svet

Sin Mirsada Kerića koji je vozio Šaulića demantuje da mu je otac preminuo!

Neki mediji su preneli da je Mirasad Kerić koji je vozio Šabana Šaulića podlegao povredama, a njegov sin demantuje da mu je otac preminuo. Moj otac nije umro, na aparatima je i bori se za život!

Sin Mirsada Kerića koji je vozio Šaulića demantuje da mu je otac preminuo! Foto: FacebookDenis Kerić se oglasio na Fejsbuku! U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu u Nemačkoj, u kojoj je nastradao kralj narodne muzike Šaban Šaulić, učestvovao je i pevačev muzičar Mirsad Kerić (43), koji je tog kobnog nedeljnog jutra upravljao automobilom na putu do aerodroma.

Mirsadov sin Denis Kerić oglasio se na Fejsbuku povodom tragične situacije i nezvaničnih informacija da je njegov otac preminuo, tvrdeći kako je njegov otac živ i na aparatima:

"Kako ste svi čuli preko medija, moj tata Mirsad Kerić imao je tešku saobraćajnu nesreću, moj otac nije umro, on se drži na intenzivnoj u bolnici i bori se za svoj život. Ja i moja familija molimo sve novinare i medije da prestanu da izvode lažne informacije da je tata umro, tata je još uvek na aparatima. Molim vas, molite se Bogu za tatu. Hvala."


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>