Zadruga

Parovi

Izbacivanje iz rijalitija Zadruga 2: Adam Đogani vrištao u studiju! (VIDEO)

Izbacivanje iz rijalitija "Zadruga 2". Po izlasku nije znao šta ga je snašlo! Adam Đogani je vrištao i trčao u studiju! Sebi zamera neke stvari koje je uradio!

Izbacivanje iz rijalitija Zadruga 2: Adam Đogani vrištao u studiju! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeAdam Đogani napustio je večeras rijaliti program "Zadruga 2" s obzirom na to da je dobio manje glasova od strane publike nego Marijana Zonjić. Njegova sestra Luna Đogani odmah je završila u suzama kada je voditelj Ognjen Amidžić saopštio da je Adam izbačen iz Bele kuće.

Nakon izlaska Adam Đogani odmah je otišao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević gde je prvo ugledao Gagija Đoganija. Kada je video Gagija, Adam se obradovao i počeo da ga grli i vrišti, a zatim je komentarisao svoje učešće:

"Nisam baš imao prijatelje koji me sto posto razumeju. Sa Marijanom mi nije bilo jasno kako i šta. Napravio sam veliku grešku i kajem se zbog toga, ali to je jedna velika škola."

Adam je prokomentarisao i ostale ukućane:

"Kajem se zbog svađe sa Doroteom. Miljanu je najteže tolerisati. Ona je tako teška. Ne verujem u njihovu ljubav, ne verujem Zoli. Mislim da je Miljana stvarno zaljubljena. Luni će sada biti i teže i lakše."

Adam je za kraj napisao i pismo svojim bivšim cimerima u okviru kog je i imenovao novog vođu. Verovatno svi već predpostavljate da će to biti Luna Đogani.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>