Region

Svet

Izazvao je udes u kome je Šaban Šaulić poginuo, a sada krivicu svaljuje na drugog!

Bahati vozač bez dozvole, izazvao je udes u kome je naš pevač Šaban Šaulić poginuo, a sada krivicu svaljuje na drugog! Ubeđivao je policiju da je pevačev auto izazvao sudar!

Izazvao je udes u kome je Šaban Šaulić poginuo, a sada krivicu svaljuje na drugog! Screenshoot/InstagramVozač "mazde" koji je izazvao udes u kome je poginuo pevač Šaban Šaulić, prvo je policiji tvrdio da je "seat" u kome se nalazio pevač zapravo izazvao udes, piše nemački sajt Iz.de.

Tridesetčetvorogodišnji vozač "mazde" koji je bio u alkoholisanom stanju i vozio bez dozvole tvrdio je da je vozač "seata" izgubio kontrolu nad vozilom, te da on "nije mogao da izbegne prepreku, pa je otpozadi udario u njih".

Pri snažnom udaru, pišu nemački mediji, prtljažnik malog belog automobila "izgužvao se kao harmonika, sve do zadnjeg sedišta". Oba vozila su naglo skrenula udesno sa koloseka i zaustavila se jedno naspram drugog nakon što su udarila u bankinu između suprotnih traka.

Istraga je, međutim, dokazala ko je kriv, i da je to 34-godišnji muškarac iz Gitersloa svojom “mazdom 6” naleteo na vozilo “seat ibica” iz Ofenbaha, koje se kretalo ispred njega, i da su vozila tek nakon toga skrenula sa trake i udarila u bankinu, prenosi dalje lz.de. Šaban Šaulić, koji se nalazio na mestu suvouzača u "seatu" poginuo je, dok su njegov vozač i treći putnik povređeni.

Istraga je pokazala da je 34-godišnji muškarac iz Gitersloa bio pod jakim dejstvom alkohola i da nije imao vozačku dozvolu. Vozaču “mazde” je izvađena krv, a oba vozila su zaplenjena za potrebe istrage.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir


>