Region

Svet

Silovita vožnja bahatog Nemca izbacila je sa koloseka auto u kome je bio Šaban!

Silovita vožnja bahatog Nemca izbacila je sa koloseka i potpuno je uništila auto u kome je bio pevač Šaban Šaulić! Bio je pijan i vozio je 180 na sat. 

Silovita vožnja bahatog Nemca izbacila je sa koloseka auto u kome je bio Šaban! Printskrin: Westfalen-blatt.de



Pijani Nemac koji je juče izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao pevač Šaban Šaulić, jurio je 180 na sat, javljaju nemački mediji. Bahati vozač autom je upravljao bez dozvole, a njegova silovita vožnja potpuno je uništila "seat" u kom se nalazio pevač. Šabanov muzičar i vozač Mirsad Kerić je na aparatima i bori se za život. Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Od siline udarca, "seat" je izbačen sa kolovoza i okrenut u suprotan smer od onog u kom se kretao. 

Prtljažnik je potpuno uguran na zadnje sedište automobila, a stakla na prozorima su potpuno razlupana, zbog čega je srče bilo svuda po putu.

Podsetimo, automobil "seat ibica" u kom je na mestu suvozača bio Šaban Šaulić krenuo je da usporava zbog gužve, kada ga je drugi automobil udario u suvozačevu stranu gde je pevač sedeo.

Hitne službe su ubrzo stigle na mesto nesreće i počele sa zbrinjavanjem povređenih, ali Šabanu, nažalost, nije bilo pomoći.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>