Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 18. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 18. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 18. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Danas možete početi da sumnjate u ispunjenje svojih želja i planova, smatrajući da su preambiciozni i da vam nedostaje stabilan temelj za njihovu realizaciju.


Sa partnerom ćete se sukobljavati oko nekih pitanja koja se tiču prošlosti. Slobodni će se čas osećati zaboravljenim od strane svih, čas će im prijati da budu sami.


Na poslu ćete čuti nešto na osnovu čega ćete shvatiti da vam nisu baš sve kolege naročito naklonjene. To će vas zaboleti.


Bik 21.4.-21.5.

Pokušavaćete da balansirate između obaveza koje imate prema svojoj porodici i ciljeva koje ste sebi postavili kada je reč o karijeri.


Imaćete utisak da ste se ogrešili o partnera i time ugrozili stabilnost vaše emotivne veze. Slobodni će razmišljati o ljubavnim promašajima iz prošlosti.

Dobićete težak poslovni zadatak, a verovatno i kratak rok da ga izvršite, što će vam stvarati veliku tenziju. Ni finansijski problemi vas danas neće zaobići.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete shvatiti da ipak ne znate onoliko koliko ste mislili da znate, kako o poslu, tako i o ljubavi. U svemu ćete morati da se dodatno mentalno napregnete.


Moguće je da ćete se sa partnerom sukobiti oko nekih pitanja koja se tiču nivoa ozbiljnosti vaše veze. Slobodnima se neće desiti ništa novo na emotivnom planu.

Moraćete da se poslužite alternativnim rešenjima kako biste uspeli da privedete kraju svoje poslovne zadatke.


Rak 22.6. - 22.7.

Današnji dan staviće akcenat na vašu potrebu za kontrolom i verovatno vam pokazati da je ona samo ogledalo neke vaše lične nesigurnosti.


Sa partnerom ćete voditi raspravu oko novca i nijedno od vas dvoje neće hteti da popusti. Slobodni će odbijati da sebi priznaju osećanja koja imaju prema jednoj osobi.


Kada je reč o poslu, iznenadiće vas neke nepredviđene okolnosti. Moraćete da se pomirite sa činjenicom da ne možete uvek imati baš sve konce u svojim rukama.


Lav 23.7.- 22.8.

Imaćete utisak da dajete mnogo više nego što dobijate zauzvrat. Ovakav vaš stav biće samo privremen.


Ako ste u vezi, faliće vam više podrške od strane partnera koji će biti zaokupljen nekim ličnim problemima. Slobodni se neće osećati spremnim za ulazak u novu vezu.


Kada je posao u pitanju, bićete nesigurni u sebe. Malo više ćete zavisiti od svojih kolega sa kojima vam komunikacija neće ići najbolje.


Devica 23.8. - 22.9.

Razmišljaćete o svim stvarima koje su sastavni deo vaše svakodnevice i činiće vam se da među njima ne postoji nijedna koja od vas ne zahteva veliku količinu truda.


Pokušavaćete da partneru skrenete pažnju na sebe, ali vam to verovatno neće poći za rukom. Slobodne Device mogu se zaljubiti u osobu koja nije pravi izbor za njih.


Bićete pomalo frustrirani jer ćete želeti da postignete mnogo više nego što vam trenutna poslovna situacija to dozvoljava.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vaše želje i očekivanja, ma koliko bili realni, danas će delovati potpuno nedostižno. Pripremite se na jedan naporan dan.

Ako ste u vezi, možete biti dosta sumnjičavi prema partneru. Slobodnima će jako faliti da imaju nekog pored sebe, ali će ljubav tražiti na pogrešnim mestima.


Imaćete potrebu da nešto promenite u načinu izvršavanja poslovnih obaveza, međutim, naići ćete na otpor i nerazumevanje kolega.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Može vam nedostajati jača motivacija kako biste se istinski posvetili svojim ciljevima i bili rešeni da ih ostvarite.


Ako ste u vezi, vrlo je moguće da ćete voditi teške rasprave sa partnerom. Slobodni mogu patiti za nekim ko im ne uzvraća simpatije.


Vaš poslovni saradnik može proneveriti zajednički dogovor u vezi sa projektom na koji puno polažete. To će se negativno odraziti i na vaše finansije.


Strelac 21.11.- 21.12.

Nešto ćete promeniti u načinu na koji komunicirate sa svojom okolinom. Trudićete se da zavredite poštovanje vama bitnih pojedinaca.


Poradićete na odnosu sa partnerom tako što ćete se baviti pitanjima uzajamnog poverenja i razumevanja. Slobodni mogu doživeti razočarenje na emotivnom planu.


Nećete se slagati sa kolegama oko nekih bitnih pitanja u vezi sa zajedničkim poslom. Ipak, jedan važan saradnik na kraju će podržati vaš stav.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ne tražite lični podsticaj u spoljnem svetu jer bi vas mnogo toga moglo pokolebati. Okrenite se nekim trivijalnim stvarima.


I vi i vaš partner bićete neprijateljski nastrojeni i tražićete način kako da jedno drugo povredite. Slobodni će se premišljati da li da uđu u jednu vezu.


Moraćete da se držite proverene taktike u poslu, odnosno, da ne eksperimentišete sa novim idejama kako biste izbegli novčane neprilike.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Dan ćete provesti duboko zamišljeni, pritom vas sopstvene misli mogu lako obeshrabriti i učiniti zabrinutim po raznim pitanjima.


Moguće je da ćete imati utisak da vaš partner nešto krije od vas. Slobodnima će se raspršiti neke iluzije kada je reč o ljubavi i vezama.

Na poslu ćete težiti da ostvarite nešto što je u ovom trenutku nerealno. Neki će nailaziti na prepreke i na onim mestima gde su se do juče osećali sigurnim.


Ribe 20.2.- 20.3.

Situacija će od vas zahtevati da se malo uozbiljite i pozabavite svojim problemima na jednom dubljem nivou.


Ako ste u vezi, imaćete utisak kao da partnerova osećanja prema vama nisu iskrena. Slobodni će u ljubavi imati zahteve koje teško da sad iko može da im ispuni.


Na radnom mestu možete osetiti neprijateljsku atmosferu. Vaši saradnici mogu se odjednom okrenuti protiv vas i štošta vam zamerati.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>