Region

Svet

Saopštenje porodice Šaulić: Prestalo je da kuca veliko srce, utihnuo je najlepši glas!

Pevač narodne muzike Šaban Šaulić rano jutros doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u Nemačkoj pri čemu je doživeo srčani udar kako su javili na televiziji Pink. Saopštenje porodice Šaulić: Prestalo je da kuca veliko srce, utihnuo je najlepši glas!

Saopštenje porodice Šaulić: Prestalo je da kuca veliko srce, utihnuo je najlepši glas! Screenshoot/Youtube



Šaban Šaulić je sinoć nastupao u Nemačkoj, a pri povratku ka Srbiji, oko 7 sati ujutru, doživeli su tešku saobraćajnu nezodu. Kako se navodi, pevač je u autu bio sa vozačem i kumom. Prilikom saobraćajne nesreće Šaulić je sedeo na mestu suvozača, a u njih se zakucao vozač Mazde (34) koji je tom prilikom bio u alkoholisanom stanju i vozio bez saobraćajne dozvole.

Porodica se oglasila povodom velikog gubitka:

"Sa velikim bolom i neizmernom tugom obaveštavamo vas da je danas prestalo da kuca veliko srce i da je utihnuo najlepši glas regiona kada nas je napustio suprug, otac, deda, kum i prijatelj Šaban Šaulic. Ljubav kojom je nesebično darivao sve oko sebe utkao je i u svoje pesme i naša želja je da tako ostane i upamćen, kao veliki umetnik, neponovljivi pevač ali pre svega divan čovek! Porodica Šaulic se zahvaljuje svima na izrazima saučesća i molimo javnost da i u ovim teškim trenucima dostojanstveno sačuvamo uspomenu na Šabana."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>