Zadruga

Parovi

Siniša Kulić osedeo, ne može da jede! Miljana mi je pola života uzela!

Otac i suprug učesnica rijalitija "Zadruga 2" Siniša Kulić osedeo od svakodnevnog stresa, ne može da jede zbog svega što se dešava. Kaže: Miljana mi je pola života uzela!

Siniša Kulić osedeo, ne može da jede! Miljana mi je pola života uzela! Foto: InstagramSiniša Kulić kaže za Skandal kaže da teško preživljava boravak svoje ćerke Miljane i supruge Marije i rijalitiju. Teško mu padaju njihove svađe, pretnje da će se jedna druge odreći, kao i Miljanine ljubavne muke:

"Ne gasim televizor, od muke su mi se pojavile i sede u kosi. Počeo sam i da sanjam rijaliti, izludeću više. Preopterećen sam, nije mi do jela, ni do pića. Prijatelj mi savetuje da uzmem bromazepam, a ja nikako… Strašno sam napet, moja pamet je u rijalitiju. Sreća da ja nisam tamo, mnogo sam eksplozivan, treba mi kočnica. Teško mi je, podnesim silne stresove. Znam da je Marija tamo sa razlogom. Sve te svađe sa Miljanom su normalna reakcija majke koja ćerki želi dobro. Zna ona dobro da se niko nikoga neće odreći, zna da se kriva Drina ne ispravlja, da ne može sa Miljanom da izađe na kraj kad Miljana nešto zacrta. Marijine pretnje da će uzeti Željka su uvek samo poslednji pokušaj da Miljani nešto dokaže. A moja ćerka je malo izgubila orijentaciju za spoljašni svet! Ma pola života mi je uzela."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Skandal

Povezane vesti:


>