Region

Svet

Milica Dabović htela da skoči sa četvrtog sprata!

Na ivici samoubistva! Milica Dabović htela da skoči sa četvrtog sprata! Ipak, u tim trenucima bi sebi lupila šamar i rekla da je to besmisleno. Jedan je život, jednom se živi, izjavila je Dabovićeva.

Milica Dabović htela da skoči sa četvrtog sprata! Screenshoot/Instagram



Košarkašica Milica Dabović prošle godine je bila u centru pažnje zgog toga što je bivši dečko Simon Šiklić brutalno pretukao. Posle toga imala je i probleme sa ocem svog sina. Danas je da kucnemo u drvo sve okej, a bivši kapiten srpske reprezentaicije ponovo je, slobodno možemo reći i u mirnoj luci. Koliko je sve bilo ozbuljno, doviljno govori i to da je ophrvana problemima razmišljala čak i da okonča život:

"Posle svega što mi se izdešavalo u životu, težila sam tome da budem srećna. Najteži trenuci zadesili su me kad sam bila trudna - rekla je Milica za "Srpski telegraf". - Ljudi su mi govorili: "Ma, lako je tebi, ti igraš košarku", a niko nije znao kroz šta smo ja i moja porodica prolazili. Bilo je perioda kada sam htela da se bacim sa četvrtog ili petog sprata. Međutim, u tim trenucima sam sebi govorila "Zašto bi to bilo ko uradio", Odmah bi sebi lupila šamar i rekla da je to besmisleno. Jedan je život, jednom se živi."

Srpska košarkašica ističe da je otac njenog deteta sada prisutan u životu njihovog sina:

"Mnogo mi je drafo što je otac mog sina tu za njega i štp ima tu figuru pored sebe u nekoj meri. Teško mi je bilo i da pomislim da odgajam dete sama, ali sam shvatila da i to mogu. Neko sam ko od tada hrabri drufe žene i ko ke brlo human. Mnogo žena mi se javlja i traži pomoć, a ja se trudim da svima izađem u susret. Sebe smatram dobrom osonom i uvek se trudim da nađem dobro u svakom."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski Telegraf

Povezane vesti:


>