Zadruga

Parovi

Iznenađen Markovom izjavom?! Šta Radanović misli o poljupcu Lune i Marka?!

Pevačeva bivša devojka Luna Đogani i njen novi dečko Marko Miljković priznali su da je njihov prvi poljubac u "ivicu usne" bio za Miljkovićev rođendan u rijalitiju "Zadruga" dok je blogerka bila u ljubavi sa Radanovićem. Iznenađen Markovom izjavom?! Šta Radanović misli o poljupcu Lune i Marka?!

Iznenađen Markovom izjavom?! Šta Radanović misli o poljupcu Lune i Marka?! Screenshoot/Instagram



Slobodan kaže da ga više ništa ne iznenađuje:

"Super, to je baš lepo... Evo sad sam to čuo od tebe. Ne, pa više me ništa u životu ne iznenađuje. (smeh) Već neko vreme mi je sve očekivano."

Nakon razvoda braka Slobodanu Radanoviću i Kristin Kiji Kockar poslovni putevi se ponekad ukrste i bivši supružnici nastupaju zajedno, ali su na emotivnom planu nastavili svako svojim putem. Njihov odnos često se menja, pa tako u poslednje vreme nisu razgovarali. Međutim, po dolasku na aerodrom lepo su se pozdravili i poljubili u obraz, a na naše pitanje kakva je atmosfera među njima Sloba je rekao da ne zna šta će biti:

"Sad ćemo da vidimo, zato što nismo bili u kontaktu evo do sada! (smeh) Što se mene tiče sve je kul, sve opušteno. Nastup kao i svaki drugi, samo što je svima zanimljivo što nastupimo zajedno. Potrudićemo se da svima pružimo ono što očekuju, da im bude lepo."

Kija je nedavno otkrila da već nekoliko meseci ima dečka u inostranstvu i da je zbog toga, kada mu je saopštila, Radanović prebledeo. Na pitanje kako komentariše to da Kija ima novog partnera, Sloba se prvo nasmejao:

"Pre ću da komentarišem onu izjavu da sam ja nešto prebledeo kad je rekla da ima dečka... To je stvarno... Smejao sam se. Imao sam utisak kao da je rekla to samo da bih ja to čuo da kao ima dečka. (smeh) Ali, ako ima, ja joj želim sve najbolje u vezi. Svakako joj želim sve najbolje."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>