Zadruga

Parovi

Šok izjave Davidove majke: Aleksandra nije prostitutka kao Ana Korać!

Biljana Dragojević, majka učesnika rijalitija "Zadrug 2" Davida Dragojevića, ne da ne krije da joj se Ana Korać ne sviđa, već govori jako ružno o njoj. Šok izjave Davidove majke: "Aleksandra Subotić nije prostitutka kao Ana Korać!

Šok izjave Davidove majke: Aleksandra nije prostitutka kao Ana Korać! Screenshoot/YoutubeBiljana Dragojević priznaje da ne bi volela da David oženi Anu Korać, ali i da ga se neće odreći šta god se dogodi:

"Ne daj Bože da mi Ana bude snajka, to bi za mene bio strašno. Ne bojim se da će ostati trudna, jer je ona i Janjušu pričala da hoće dete, a na kraju se ispostavilo da je sve igra. Ja se sina nikad neću odreći, čak i da mu Ana rodi dete, iako njegov izbor ne podržavam. Neću ga se odreći i zbog Aleksandre, ni zbog čega na svetu. Mislim da je Ljuba jedina srećna. Nakon onakvih uvreda sa Ljubine strane on je sebi dozvolio da sada priča sa njom. Ja posmatram Ljubu i Karađorđa i vidi se da je on i dalje voli, a da ona njega mrzi. Da može, ubila bi ga. Aleksandra je bila tatina miljenica, to mi sve priča. Ljuba ju je jednom prebila, jer je videla da se ona viđa sa jednim čikom i to je rekla tati. Ljuba nikad nije volela Aleksandru, jer je ona kao dete prenosila priče i htela je da se osveti Karađorđu, pa je zato svoju ćerku gurnula u ruke Čabarkapi, njegovom najvećem neprijatelju", ispričala je Biljana za "Svet", a potom otkrila Aninu navodnu tajnu:

"Inače, Aleksandra se njoj žali da je muva Čabarkapa, ali Ljuba joj je govorila da izmišlja. Kad je Ljuba ušla na "Farmu", a Karađorđe bio u zatvoru, Čabarkapi, koji je lep i zgodan, bilo je lako da smuva jednu klinku. To sve nije njena krivica, već krivica njene majke. Žao mi je što joj se pripisuju razni epiteti, a devojka nema nijednu mrlju. Aleksandra nije prostitutka kao Ana, već je fina devojka, a njena majka je stvorila lošu sliku o njoj. Ja sam sa tom devojkom po ceo dan i noć, ona ne ide nigde, ne zanimaju je ni izlasci, ni muškarci, ni novac. Želi samo da priča sa Davidom. On zna ko je Ana Korać, ima mnogo drugova fudbalera koji znaju sve priče o njoj i svi su šokirani njegovim izborom. Do juče je Aleksandri slao poljupce, a sada grli Anu. Mi to ne prihvatamo."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>