Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 16. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 16. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 16. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Veći deo dana imaćete odličnu koncentraciju, što će vam, pre svega, pomoći da budete efikasni u svom poslu.


Ako ste u vezi, moguće je da će vas danas partner malo zapostaviti. Slobodne ne očekuje puno dešavanja na emotivnom planu.


Ukoliko se bavite privatnim biznisom, bićete prezadovoljni postignutim. Drugi Ovnovi pokazaće izuzetnu marljivost na radnom mestu.


Bik 21.4.-21.5.

Ovaj dan je povoljan za ljubav, druženje, smeh i zabavu. Ukoliko ste u mogućnosti, bar deo svojih obaveza ostavite za sutra.


Ako ste u vezi, očekuje vas puno sreće na emotivnom planu. Slobodnim Bikovima će se udvarati neko ko je mlađi od njih.

Nećete se slagati sa svim kolegama. Neki od njih će posumnjati u vaše sposobnosti, ali se vi nećete naročito uzbuđivati zbog toga.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Uspešno ćete vladati emocijama i razumom, pa ćete umeti adekvatno da odreagujete i u nekim manje prijatnim situacijama.

Odnos sa partnerom biće stabilan sve do večernjih sati kada su moguća neka neprijatna iznenađenja. Slobodni mogu sresti staru simpatiju.

Privatan biznis, ili rad od kuće, danas vam mogu obezbediti veliki profit. Drugi Blizanci mogu imati sukob mišljenja sa pojedinim kolegama.


Rak 22.6. - 22.7.

Iako ćete spolja delovati kao neko ko je sposoban da se sam izbori za sebe, značiće vam podrška bliskih ljudi koji će se većinski truditi da vam je obezbede.


Zauzeti mogu da očekuju sve najbolje na emotivnom planu. Slobodni mogu ostvariti poznanstvo sa osobom s kojom će imati puno zajedničkih tema.


Bićete zadovoljni svojim učinkom, ali vas može brinuti isplativost posla na kojem trenutno radite. Oslonite se na savete svojih kolega.


Lav 23.7.- 22.8.

Na okolinu ćete ostavljati utisak misteriozne i ćudljive osobe, zbog čega ćete nekima delovati ozbiljnije i autoritativnije, što vam može pomoći u sferi posla.


Iako vas jedna osoba veoma privlači, nećete hteti da joj to stavite do znanja. Danas ćete svoje emocije kriti i pred voljenom osobom.


Vaši najbolji aduti biće snalažljivost i pronicljivost, dok vam problem mogu predstavljati određeni nesporazumi sa kolegama.


Devica 23.8. - 22.9.

Vodićete brigu o ljudima u svom okruženju. Pritom ćete biti opušteni i veseli pa će svi danas hteti da budu u vašem društvu.


Zauzete Device biće centar sveta svom partneru, dok će slobodni svojom pojavom zavoditi sve oko sebe.


Bićete ambiciozni, samouvereni i sposobni da druge uverite u ispravnost svojih stavova. Ipak, na finansijskom planu mogući su gubici.


Vaga 23.9. - 22.10.

Intuicija vam može govoriti jedno, a razum drugo, pa se danas nećete usuđivati da odlučujete o mnogo čemu.


Bez obzira da li ste u vezi, ili ne, vi ćete morati da budete inicijatori dešavanja na ljubavnom planu. U suprotnom, ne očekujte naročito interesantan dan.


Danas ćete želeti puno toga da uradite, ali ćete se istovremeno osećati nesigurnim. Najviše ćete postići ako se ne budete preterano eksponirali.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Dobro raspoloženje i optimističan pogled na život daće vam snagu da se borite za sve ono što jako želite.

Zauzetima predstoji harmoničan odnos sa partnerom. Slobodni neće znati šta da misle o osobi koja im se dopada.


Bićete zadovoljni razvojem situacije na poslu. Možete da očekujete otvaranje nekih novih mogućnosti koje bi potpomogle razvoj vaše karijere.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete duboko zamišljeni i ćutljivi. Razmišljaćete o tome koliko ste postigli na ličnom nivou i šta je to što tek treba da ostvarite.


Zauzeti će sa partnerom razgovarati o budućnosti njihove veze. Slobodni bi mogli da se zainteresuju za nekog ko je visokog materijalnog statusa.


Sigurno je da vam predstoji veoma uspešan dan na poslu. Vaša izuzetna zapažanja omogućiće vam da lako postignete cilj koji vam se dosad činio preambicioznim.


Jarac 22.12.- 19.1.

Većina vas uspeće da izvuče maksimum od ovog dana i učini ga interesantnim na svim poljima.


Ako ste slobodni, verovatno postoji neko ko vam se sviđa, ali nećete želeti da vi budete ti koji će napraviti prvi korak. Zauzeti će planirati putovanje sa partnerom.


Bićete maštoviti i imaćete razne dobre ideje, međutim, znaćete i sami da su neke od njih, bar trenutno, teško ostvarive.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Praktična strana vašeg uma biće jako naglašena, pa ćete uspeti da uradite mnogo toga što je korisno. Takođe, nećete želeti da se upuštate ni u šta što vam ne deluje sigurno.


Ako ste u vezi, nećete imati puno vremena za partnera. Oni koji su slobodni, a imaju simpatiju, trudiće se da prikupe što više informacija o njoj.


Čak i da se suočite sa najvećim poslovnim izazovima, u svom radu nećete napraviti nijednu grešku. Takođe se možete nadati i nekom većem dobitku.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete nastaviti tamo gde ste juče stali, samo sa još većim žarom i sa jasnijom predstavom toga što želite.


Bićete jako zainteresovani za ljubav i priželjkivaćete lepe događaje na tom planu, bez obzira da li ste sami, ili imate partnera. Mnogi od vas će imati razloga za sreću.


Vaši saradnici pružaće vam podršku i bodriti vas u poslu. Međutim, možete imati određenih problema na finansijskom planu.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>