Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Otac Miljani poručio da se nosi! Neka se nose i ona i onaj njen!

Vest o trudnoći za koju je čuo putem rijalitiju "Zadruga 2" ga je šokirala. Otac Miljani Kulić poručio da se nosi! Neka se nose i ona i onaj njen- oštar je bio Kulić.

Zadruga 2: Otac Miljani poručio da se nosi! Neka se nose i ona i onaj njen! Screenshoot/InstagramMiljana Kulić i njen verenik Lazar Čolić Zola su, nakon kratkog raskida, rešili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Ubrzo nakon pomirenja, Miljana je priredila pravi šok kada je za crnim stolom otkrila da je radila test na trudnoću i da je on bio pozitivan. 

Njena majka Marija Kulić nija bila oduševljena idejom da dobije još jedno unuče, pa joj je savetovala da uradi abortus i poručila joj da ona ne želi da "odgaja obdanište". Tim povodom se za portal Pink.rs oglasio i Miljanin otac Siniša Kulić koji je, takođe, bio uznemiren zbog izjave svoje ćerke:

"Ma zeza se, nije trudna. Skoro je rekla da je imala menstruaciju. Neka se nosi u p*čki materinu, to je moj komentar. Neka se nose i ona i onaj njen. Dosta mi je više njenog izmotavanja i što stresira majku."

On nije poverovao Miljaninim rečima, ali čak i da se ta vest ispostavi kao tačna, on ne bi podržao svoju ćerku u želji da odgaja dete sa Zolom:

"Ni pod tačkom razno. Sve što misli Marija mislim i ja."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs


>