Zdravlje

Ljubav

Začin crvena paprika: Uništava ćelije raka, obnavlja creva i zaustavlja srčani udar!

Svima je dobro poznat začin crvena paprika. Ovaj začin se koristi kao lek hiljadama godina, a takođe je popularan u tradicionalnoj i modernoj medicini zbog svojih neverovatnih zdravstvenih prednosti. Uništava ćelije raka, obnavlja creva, zaustavlja srčani udar i pomaže u mršavljenju!

Začin crvena paprika: Uništava ćelije raka, obnavlja creva i zaustavlja srčani udar! Svet PlusKako crvena paprika leči vaše telo?

On uništava stanice raka, obnavlja creva i pomaže da izgubite na težini, crvena paprika je moćna superhrana koju treba koristiti češće. Crvena paprika (Capsicum) koristi se za mnoge probleme sa probavom kao što su proliv, grčevi, bol u želucu, crevni gasovi, itd. Takođe,  može se koristiti za srce i krvne žile, slabu cirkulaciju krvi, visoki holesterol, preterano zgrušavanje krvi i sprečava bolesti srca.

Crvena paprika sadrži aktivni sastojak poznat kao kapsaicin, koji je prema istraživanjima sa Univerziteta u Pittsburghu Medicinskog fakulteta tretira ćelije raka gušterače. U drugoj studiji, naučnici su otkrili da je kapsaicin zaustavio rast ćelija raka prostate za oko 80 posto.

Prema istraživanju, dodajući 8 do 10 grama crvene paprike u svaki obrok smanjuje osećaj gladi nakon jela i smanjuje kalorije koje se konzumiraju tokom sledećih obroka. U ispitivanjima na ljudima, istraživanja su dokazala blagotvoran učinak kapsaicina na sluznicu želuca i linije želudca. Takođe, crvena paprika je bogata vitaminima A i C, kao i vitamin B kompleksa, kalijuma i kalcijuma, koji pomaže telu da oporavi sluznicu želuca i creva.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>