Zadruga

Parovi

Miljana Kulić šokirala sve: Da, uradila sam test, pokazuje dve crte! (VIDEO)

Učesnici rijalitija "Zadruga 2" gledali su šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju. Miljana Kulić još jednom šokirala sve svojim stavovima i izjavama. Da, uradila sam test, pokazuje dve crte, mogu da donesem i pokažem!

Miljana Kulić šokirala sve: Da, uradila sam test, pokazuje dve crte! (VIDEO) Screenshoot/YoutubePrvi klip koji je izazvao lavinu komentara bio je razgovor između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Na ovom snimku se može čuti da mu je ona saopštila da je uradila test za trudnoću i da je isti bio pozitivan. Dok je Miljanina majka, Marija Kulić gledala klip nije mogla da veruje šta čuje, te se u više navrata namrštila i prekrstila, pa ju je oštro osudila:

"Ne verujem u to i ne zanimaju me takve stvari! Ja sam je jednom podržala u tome, jer sam želela da postane majka. Dobila je zlatno dete koje ću ja da čuvam kada budemo izašli, a ona ako će da pravi sada obdanište, to me više ne interesuje. Što se tiče mene, kiretaža! Donela sam joj onu knjigu, gde piše posle carskog reza mora da prođu minimum dve godine da bi ponovo zatrudnela. Šta radi sa tim glupostima, to me više ne interesuje."

Miljana je odgovorila:

"Sama donosim odluke o svom životu. Da li ću da pogrešim ili ne, kao prvi put što sam pogrešila, to je moj problem. To što je ona rekla da će ona čuvati Željka, to nije istina, jer će dete biti sa Lazarom i sa mnom, kod nje će ići samo u goste. Da, uradila sam test, pokazuje dve crte, mogu da donesem da pokažem."

Miljana i Marija su ušle u kratku raspravu, a onda je Zorica Marković dala svoj komentar povodom ove situacije:

"Bila sam iznenađena. Ja sam joj rekla da su to ozbiljne situacije i da mora reći Zoli i Mariji. Bila sam zbunjena, ja ne želim ni da se mešam, ni ništa, ne komentarišem njihovu vezu. Rekla sam joj da dobro razmisli, jer to nisu ni male, ni naivne stvari. Ona mi je pokazala test. Da, to je istina. Ne mogu da verujem da je ovaj čovek sebi dozvolio da kaže devojci tako nešto, šta hoće on, ne volim uopšte ljude koji daju uslove nekome."

Zola je odbrusio:

"Nisam hteo da se desi ovde. Rekla mi je pre svađe o tome što se desilo. To se neće desiti ovde, rešili smo neke stvari, postavio sam joj neke uslove. Ili da ostanemo ovde prijatelji, pa kad izađemo da popričamo o svemu, ili ako joj je važnija ljubav, onda da ne komentariše druge ljude."

Marija je bila besna:

"Mene moj suprug nikada nije uslovio ni za šta za sve vreme mog braka. Ja ne mogu da verujem da je ona izabrala Zolu, a ne rijaliti. Ima mozak i treba da razmisli. Nema potrebe da ide i provocira ljude, ali mišljenje za stolom treba da iznese. Ko njoj može da zabrani da ustaje za stolom i iznosi svoje mišljenje. To kako će ona da uradi, ne interesuje me. Ušla je ovde da zaradi novac za svoje dete, ako će da se igra sa tim, neka izađe sada u nedelju. Niko nije očekivao da Miljana Kulić bude u vezi sa nekim. Niko, svi očekuju Miljanu u njenom starom izadnju, da se smeje, zabavlja, a ne ovakvu."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>