Region

Svet

Katarina Grujić o Vranješu, luksuzu, begu od realnosti...

Pevačica Katarina Grujić otvoreno priča o muškarcima koji nemaju hrabrosti da joj priđu, zašto je postala oprezna u izboru partnera i priznaje da je posesivna u ljubavi. Izjavila je šta misli o Vranješu, luksuzu, begu od realnosti...

Katarina Grujić o Vranješu, luksuzu, begu od realnosti... Screenshoot/InstagramIako trenutno nema sreće u ljubavi, pevačica Katarina Grujić slavi Dan zaljubljenih jer veru u iskrene emocije nije izgubila:

"U svaku emotivnu vezu ulazila sam maksimalno posvećena i davala celu sebe. Nikada nisam išla s nekim predračunom šta želim da dobijem iz te veze. Dešavalo se da su više muškarci profitirali od mene. Kako godine prolaze, nova upoznavanja i veze predstavljaju novi izazov, ali i više zamaraju. Scenario je uvek isti, samo što su uloge drugačije podeljene. Nisam izgubila veru u ljubav, ali sam postala mnogo opreznija kad je reč o izboru partnera. Ne želim da se zalećem i igram, jer neću da budem ničija lutka, kao što kaže moja pesma. Što nemaju hrabrosti, nisu džentlmeni i što nemaju svoje ja. Kada sebe pogledate u ogledalu, treba da znate da li ste spremni da se za neku ljubav date u potpunosti. Danas muškarci žele ženu koju mogu da poseduju. Učinite to, a onda shvatite da ste previše truda uložili, a da reciprocitet nije isti."

Beg od realnosti pronalazi u Parizu i to ovako objašnjava:

" U Pariz odlazim kad želim da osetim onu istinsku ljubav i da napunim baterije. Problem današnjice je što ljudi nemaju mogućnosti da putuju, te ne mogu da vide kako drugi žive. U moje vreme samo ste mogli na razglednicama i u magazinima to da vidite, era interneta svima daje mogućnost da celu planetu obiđete sedeći kod kuće. Vi ćete u Parizu videti najlepše obučene ljude, ali ćete shvatiti da sva garderoba na njima ne košta na stotine evra, već da sa malim budžetom možete sve lepo da uklopite. Nije sva sreća u novcu, već da budeš ispunjen iznutra, da bi mogao da budeš dobar sebi, ali i drugima. Od sedam dana u nedelji, radim najmanje tri, valjda je logično da sebe mogu da nagradim jednim takvim odmorom. To vam ništa ne znači ako nemate sa kim da delite krevet ili šetate. Svedoci smo da najveće svetske zvezde koje imaju milione nemaju sreću u ljubavi. Znate momente kada imate sve, a nemate osobu kojoj uveče možete da pošaljete poruku za laku noć. Upravo to je ono što ne može da zameni novac."

Za one sa praznim srcem u Parizu ima mesta, kaže Kaća, a na pitanje sa kim je delila krevet ona kaže:

"Uh, teško pitanje. Ujutru sam sobu delila sa poslugom, a uveče vreme provodila u restoranu sa prijateljima. U tom periodu sam više uživala kada mi je postelja bila prazna, a srce puno. Samo zato što sam u Parizu, mestu gde za one sa praznim srcem i te kako ima sreće."

Katarina voli da kada je nešto njeno bude samo njeno i ne voli da deli:

"Nikada u životu nisam bila druga, kako god se to zvalo."

Na temu fudbalera Vranješa ne želi da se vraća:

"Šta želite da čujete na tu temu? Prošlost ostavljam gde joj je mesto i neću da o tome pričam i punim novinske stupce."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>