Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Trudna sam! Iskreno, ne želim dete sa tobom! (VIDEO)

Miljana Kulić je u toku jučerašnjeg dana u rijalitiju "Zadruga 2" priredila jedno neprijatno iznenađenje svom vereniku i to na njegov rođandan. U toku noći su ponovo razgovarali. Trudna sam! Iskreno, ne želim dete sa tobom!

Zadruga 2: Trudna sam! Iskreno, ne želim dete sa tobom! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeMiljana je napravila opšti haos kada je Lazar Čolić Zola pozvao sve zadrugare na žurku, iako su pre toga imali dogovor da na proslavu dođu samo cimeri koji poštuju njegovu verenicu. Obzirom da je većina "nepoželjnih" učesnika stigla u ,,Dubiozu", Kulićeva je napravila scenu koju Zola nikada neće zaboraviti, a njena majka Marija Kulić je u neku ruku podržala u tome. Miljana je zbog toga naišla na osudu svih takmičara za stolom u emisiji ,,Pitanja gledalaca", a i pored toga što su zvanično raskinuli, oni su se ponovo našli u ranim jutarnjim satima i mnoge šokirali ovim razgovorom:

"Ja ti garantujem, neću da imam se*sualne odnose ni sa kim, naći ću nekog ko me zaslužuje. Tebi i tvojoj mami želim sve najbolje na svetu, ako sam pogrešila na bilo koji način... plačem, jer to nisam ja! Čoveče, trudna sam! Imali smo po dva puta u tuš kabini, znaš da sam bila trudna već i da mogu lako da ostanem opet. Iskreno, ne želim dete sa tobom, bolje da ti kažem iskreno. Jednostavno, nismo jedno za drugo."

Zola joj je rekao:

"Tebe je ubio rijaliti, ne želim da te ubijem. Neću da dopustim sebi da te zamrzim, ne može drugačije. Ja ipak mislim da nisi trudna, ali kako ti hoćeš."

Iako je rasprava trajala dugo, njih dvoje su ponovo uspeli da izglade odnose, pa su ponovo prekinuli raspravu zagrljajem i poljupcima. Šta su Miljana i Zola obećali jedno drugom i kako se ova svađa završila, pogledajte detaljno u nastavku.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>