Svet

Region

Tajno venčanje! Udala se glumica Sandra Bulok!

Tajno venčanje! Holivudska diva Sandra Bulok, odlučila je da stane na ludi kamen i to bez velike pompe. Glumica se udala za Brajana Rendala. 

Tajno venčanje! Udala se glumica Sandra Bulok! Screenshoot/InstagramHolivudska diva Sandra Bulok, odlučila je da stane na ludi kamen i to u strogoj tajnosti, kako javljaju strani mediji. Ona je sa svojim izabranikom, Brajanom Rendalom donela odluku da se venča u svom domu, a ceremoniji su prisustvovala samo njena deca.

Ona se odlučila na skromno venčanje u krugu najbližih, bez deveruša i planera proslave, a to je ono što je sama želela, naveli su izvori. Takođe se nagađa da su Bulok i Rendal svoje bračne zavete rekli još pre deset meseci, a da Sandra ne nosi venčani prsten, jer ne želi podsećanje na svoj prethodni brak sa Džesijem Džejmsom koji ju je prevario. 

Kako strani mediji prenose to je glavni razlog zbog čega se ova romansa drži daleko od očiju javnosti, jer glumica smatra da je dovoljno to što njih dvoje ljubav pokazuju jedno drugom.

Predstavnik za medije slavne glumice, porekao je ovu priču uz navode da ovo nije prvi put da strani mediji spekulišu o bračnom statusu Sandre Bulok.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>