Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Marija i Miljana Kulić diskvalifikovane! Kazna 100 hiljada! (VIDEO)

Marija i Miljana Kulić diskvalifikovane! Kazna 100 hiljada evra! Majka i ćerka su prekršile ugovor i samoinicijativno napustile rijaliti ''Zadruga 2'', tužbe će već danas protiv njih biti podnete. 

Zadruga 2: Marija i Miljana Kulić diskvalifikovane! Kazna 100 hiljada! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeNakon što je Miljana Kulić u nekoliko navrata imala napade histerije i nervne slomove u rijalitiju kad je i više puta pokušavala da prekrši ugovor i na svoju ruku ode iz ''Zadruge 2'', ona je sada to i učinila. Miljana i njena majka Marija Kulić napustile su rijaliti na svoju ruku i time prekršile ugovor, zbog čega će morati da snose posledice i plate kaznu od po 50.000 evra.

Zadrugari su o diskvalifikacije Miljane i Marije obavešteni pismom Velikog šefa, koje ih je sve šokiralo:

"Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavam da su Marija i MIljana Kulić zbog samoinicijativnog napuštanja ''Zadruge'' diskvalifikovane. Tužbe zbog kršenja ugovora će već danas biti podnete, a Marija i Miljana su po ugovoru dužne da televiziji Pink isplate po 50.000 evra."

Inače, sinoć je Marija ušla u žestoku raspravu sa Jovanom Tomić Matorom koja je zapretila Kulićki da će otkriti sve što zna o njoj i njenoj porodici, kao i da oni samo ''glume normalnu i srećnu porodicu''.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>