Svet

Region

Whitesnake zvanično potvrdili nastup na Gitarijadi!

"Whitesnake" zvanično potvrdili nastup na ovogodišnjoj Gitarijadi! Trodnevni festival, od 27. do 29. juna 2019. godine, održaće se na istom prostoru na Kraljevici kao i prošlogodišnji. 

Whitesnake zvanično potvrdili nastup na Gitarijadi! PromoIako su tokom vikenda pojedini mediji spekulisali sa potencijalnim nastupom grupe "Whitesnake" na ovogodišnjoj Gitarijadi, fanovi ovog popularnog benda mogu da odahnu – bend je jutros na svom sajtu zvanično potvrdio da će otvoriti 53.Gitarijadu u Zaječaru!

Gradonačelnik Zaječara, gospodin Boško Ničić, ne krije zadovoljstvo što je David Coverdale prihvatio ponudu da otvori ovu prestižnu manifestaciju i doda  Zaječar u spisak svetskih gradova koji imaju čast da ih Whitesnake uključi u svoju ’’Flesh & Blood’’ turneju:

’’Odmah po završetku prošlogodišnje Gitarijade, kada je Billy Idol potukao sve rekorde posete, fanovi su izrazili želju da vide Whitesnake na Kraljevici. Stupili smo u kontakt sa grupom kojoj je Srbija uvek bila jedna od omiljenih destinacija i dogovorili se da Whitesnake otvori ovogodišnju Gitarijadu, na obostrano zadovoljstvo! Kao najstariji rock’n’roll festival na Balkanu, imamo obavezu da svake godine dajemo što bolji i kvalitetniji program domaćoj, regionalnoj i stranoj publici i verujem da će Whitesnake prirediti spektakl, te potući rekord posete festivala’’ 

Podjednako optimističan je i jedan od najvećih pevača na svetu, David Coverdale:

’’Zaista smo uzbuđeni i ne možemo da dočekamo nastup na 53. Gitarijadi, 27.juna 2019 u Zaječaru! Gitarijada će samim tim postati deo velike i kontinuirane proslave 40 godina karijere grupe "Whitesnake". Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji!’’

Trodnevni festival, od 27. do 29. juna 2019. godine, održaće se na istom prostoru na Kraljevici kao i prošlogodišnji. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>