Zadruga

Parovi

Izbacivanje: Rijaliti Zadruga 2 napustio je Marko Marković, pa objasnio svoje emocije! (VIDEO)

Izbacivanje! Publika je dala svoj sud! Rijaliti "Zadruga 2" napustio je Marko Marković, pa odmah u studiju objasnio svoje emocije prema zadrugarki Mini Vrbaški. Kada nekome kažeš da ga voliš, to su teške reči- smatra Marković.

Izbacivanje: Rijaliti Zadruga 2 napustio je Marko Marković, pa objasnio svoje emocije! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Voditelj je zadrugarima nominovanim za izbacivanje objasnio pravila igre, a zadatak je bio da oni bosim nogama uhvate što više loptica i prebace ih u posudu pored. Nakon borbe, pobedu u ovom duelu odneo je Marko Marković i njemu su bili duplirani glasovi. Ognjen je saopštio potom da je 59% glasova odneo Nenad Aleksić Ša, dok je Marko Marković imao 41% i time izgubio ulogu stanara Bele kuće.

Tokom učešća u rijalitiju ,,Zadruga 2", maneken se upustio u ljubavnu romansu sa Anom Korać, ali kako je ta veza bila kratkog daha, utehu je pronašao u Mini Vrbaški. O tome je rekao:

"Emocije su jake, samo te emocije neko pokazuje više, a neko manje, ali treba da prođe neki period da nekog zavoliš. Kad nekome kažeš da ga voliš, to su teške reči. Nije isto biti zaljubljen i da voliš."

Dušica Jakovljević mu je zatim dala papir i olovku u ruke, da dok gledaju retrospektivu njegovog boravka u "Zadruzi 2", napiše pismo i imenuje novog vođu. Ko će to biti, saznaćemo sutra ujutru.

Voditeljka Dušica Jakovljević za kraj najavila je da zadrugare očekuje nedelja ljubavi, budući da je ispred nas Dan zaljubljenih. Gledaoci će moći na e-mail adresu [email protected] ili na Instagram profilu @zadruga.rtvpink šalju video-snimke u kojima je prikazana ljubav u Zadruzi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>