Zadruga

Parovi

Potez očajnika?! Ovo je Aleksandra Subotić objavila na Instagramu!

Aleksandra Subotić izgleda ne shvata da podrška bivše svekrve neće da joj vrati Davida. Uvrede koje je Biljana izrekla o Ani Korać, dobacivanje Subotićeve tokom razgovora ostavile su u šoku dobar deo gledalaca. Potez očajnika?! Ovo je Aleksandra Subotić objavila na Instagramu!

 Potez očajnika?! Ovo je Aleksandra Subotić objavila na Instagramu! Screenshoot/Instagram



David Dragojević je odlučio da stavi tačku na vezu sa Subotićevom, koja ga je gušila sve vreme boravka u rijalitiju "Zadruga 2" što su gledaoci i imali prilike da vide mnogo puta, a mogu se i podsetiti gledajući gomilu snimaka na YouTube gde ga napada, vređa, pa čak i tera od sebe. 

Sinoć je Veliki šef omogućio Davidu da obavi poziv sa kim želi, te je on pozvao mamu Biljanu koja je istakla da ne želi Anu Korać u kući i još niz uvreda na njen račun.

Aleksandra Subotić je na Istagramu objavila svoju fotografiju na kojoj je pokazala srednji prst, te se pretpostavlja da je ovaj potez upućen Davidu i Ani?! Samo nije jasno, kako misli ovakvim stvarima i životom u Davidovoj kući, da vrati njegovu ljubav i natera ga da se predomisli kada je njihova veza u pitanju.

Koliko se ljudima dopala Aleksandrina objava na Instagramu i koliku podršku je dobila, možete se i sami uveriti na slici ispod teksta.
 

Davida majka dočekala na nož! Očuh mu pružio podršku! (VIDEO)



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>