Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 9. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 9. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 9. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Zanimaće vas šta drugi misle o vama. Želećete da budete omiljeni u društvu i da se osećate popularnim. To vam se lako može ostvariti, naročito u večernjim satima.

Imaćete puno poverenje u svog partnera koji će se truditi da se osećate zaštićenim i voljenim. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju nekog zanimljivog u izlasku, ili na društvenim mrežama.


U poslu ćete nastojati da pokažete da vam nije potrebna tuđa pomoć kako biste uspešno savladali sve izazove.


Bik 21.4.-21.5.

I danas ćete biti distancirani od svega što vas okružuje. Prijaće vam samoća i tišina u kojoj ćete moći da se neometano usredsredite na svoje misli.

Ukoliko ste u vezi, komunikacija sa partnerom vam neće ići baš najbolje. Slobodni Bikovi mogu biti opčinjeni osobom koja je nešto starija od njih i sa kojom će osećati povezanost na dubljem nivou.


Na poslu možete očekivati pozitivno razrešenje nečeg od čega ste pomalo strahovali u prethodnom periodu. Vaša finansijska situacija takođe će se popraviti.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Vaše današnje raspoloženje može vam obezbediti pozitivan razvoj događaja na svim poljima jer ćete svojom lepom energijom uspevati da privučete dobre stvari.


Uživaćete u društvu prijatelja, bez obzira da li ste slobodni, ili ne. Ukoliko se ipak odlučite da veče provedete nasamo sa svojim partnerom, ni tad nećete pogrešiti.


Puni ste ideja i planova. Vaši saradnici možda neće odmah razumeti šta im predlažete, ali ćete na kraju uspeti da zadobijete njihovo poverenje i postignete dogovor.


Rak 22.6. - 22.7.

Okupirani ste postizanjem većih rezultata, pa ćete se u tom duhu boriti sa svim današnjim izazovima. Želećete da postignete više i odete korak dalje u svemu što budete radili.


Ako ste u vezi ili braku, sa partnerom ćete voditi ozbiljne razgovore koji će se ticati praktičnih stvari važnih za vašu zajedničku budućnost. Slobodni Rakovi mogu flertovati sa kolegom sa posla.


Vredni ste i usredsređeni na razvoj svoje karijere. Na poslu ćete se oslanjati na mišljenja stručnijih od sebe, ili će vaš način rada biti primer drugima.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete optimistični, radoznali, ali i spremni da malo promenite svoj način razmišljanja, što će na vas i vaše okruženje delovati osvežavajuće.


Možete se nadati veoma lepom susretu ako u večernjim satima odlučite da posetite neko mesto na kom dosad niste bili. Zauzeti će se odlično razumeti sa svojim partnerom, kako na mentalnom, tako i na fizičkom nivou.

Danas ćete biti raspoloženi da učite. Trudićete se da steknete nova saznanja kako biste bili što bolji u onome čime se bavite. Moguće je i da ćete poželeti da proširite zonu svog poslovanja.


Devica 23.8. - 22.9.

Imaćete potrebu da se uozbiljite i pozabavite nekim kompleksnijim pitanjima kako biste dešifrovali osećaj nesigurnosti koji vas prati već izvesno vreme.

Ako ste u vezi, vaš odnos sa voljenom osobom obilovaće nesporazumima, ali i strašću. Slobodne Device naći će se u iskušenju da se upuste u uzbudljivu tajnu avanturu.

Danas ćete imati izvanredne ideje koje ćete odmah moći da primenite u svom radu. Vaši saradnici će oduševljeno prihvatati vaše poslovne predloge i pomoći vam da realizujete sve svoje zamisli.


Vaga 23.9. - 22.10.

Ovaj dan posvetite opuštanju i zabavi. Bićete odlično raspoloženi i puni entuzijazma, a vaš urođeni šarm posebno će doći do izražaja.


Slobodnim Vagama bilo bi najbolje da veče iskoriste za izlazak. Na taj način, doći će u situaciju da upoznaju svog potencijalnog partnera. Zauzeti će se sjajno provoditi u društvu voljene osobe.

Možete da očekujete ne naročito interesantnan, ali zato stabilan dan na poslu. Imaćete dobar odnos sa kolegama i svima ostalima sa kojima budete dolazili u kontakt.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Pred vama je relativno miran dan koji biste mogli da iskoristite za odmor. Ukoliko vam obaveze to ipak ne dozvoljavaju, držite se sporijeg tempa u svemu što budete radili.

Zauzeti će ovaj dan želeti da provedu u kućnoj varijanti, mirno i u društvu partnera, dok slobodni neće puno razmišljati o emotivnom aspektu svog života.


Ukoliko vodite sopstveni biznis, možete imati puno uspeha. Moguće je da ćete privući pažnju nekog ko će želeti da investira u vas. Druge Škorpije mogu očekivati novo angažovanje na nekom honorarnom poslu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bez obzira na vaš emotivni i poslovni status, tokom današnjeg dana nećete imati gotovo nikakvih problema.


Ukoliko ste u vezi, vaše dobro raspoloženje imaće uticaja i na vašeg partnera zbog čega se možete nadati ljubavnoj idili. Slobodnima se može udvarati osoba koju poznaju preko bliskih prijatelja.


Na radnom mestu, oko sebe ćete širiti optimizam. Vi sami ćete biti zadovoljni kako posao teče, pa ćete svoje pozitivno razmišljanje uspevati da prenesete i na kolege.


Jarac 22.12.- 19.1.

Okrenućete se porodici i tradicionalnim vrednostima. U odnosu sa dragim osobama, pokazaćete više nežnosti, saosećajnosti i požrtvovanosti.

Ako ste u vezi, želećete da se približite svom partneru i tako uspostavite veću emotivnu sigurnost. Slobodni Jarčevi neće biti otvoreni za novitete na ljubavnom planu.


Danas ćete dosta vremena posvetiti kućnim finansijama, prihodima i rashodima. Pored toga, radni prostor možete posmatrati kao svoj drugi dom. Zbog toga ćete nastojati da ga učinite toplijim i konfornijim.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete skloni eksperimentisanju i u ljubavi i u poslu. Ipak, vodite računa da u tome ne preterate kako ne biste pokvarili ono što je već dobro.


Možete upoznati nekog ko će vam na indirektan način staviti do znanja da mu se dopadate. Zauzete Vodolije neće biti naročito zainteresovane da provode vreme sa svojim partnerom.


Možete imati puno uspeha u poslovnim pregovorima. Iako ćete biti pomalo nesigurni u sebe, sa lakoćom ćete moći da ubedite drugu stranu u ispravnost svojih stavova.


Ribe 20.2.- 20.3.

Puno je toga što želite da ostvarite. Trudićete se da objektivno sagledate situaciju u kojoj se nalazite i probate da iz nje izvučete maksimum.


Oni koji su u vezi, zajedno sa partnerom će raditi na uspostavljanju obostranog osećaja veće emotivne sigurnosti. Slobodne Ribe će puno razmišljati o osobi koja im je na neki način nedostupna.

Bićete u prilici da uvećate svoje prihode ukoliko prihvatite ponudu za nov posao. Ipak, ne trebate da žurite sa donošenjem konačne odluke.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>