Zdravlje

Ljubav & Sex

Izbacite otrove iz tela! Neka vam ovo bude tri dana umesto doručka!

Pridržavajte se pravila zdravog načina života, te tokom ova tri dana konzumirajte veće količine vode a neka i ručak bude lagan. Izbacite otrove iz tela! Neka vam ovo bude tri dana umesto doručka!

Izbacite otrove iz tela! Neka vam ovo bude tri dana umesto doručka! Svet Plus


 

Zimi svi opteretimo telo lošom i teškom hranom koja se slabo vari i oduzima nam energiju. Zato je potrebno da se s vremena na vreme detoksikujemo, a naročito ako imate višak kilograma. Evo 3 recepta za detoks organizma i lepu kožu:


Zeleni napitak

Potrebno je: 1/3 šoljice celera; 1 sveži krastavac; ½ šake svežeg kopra; ½ šake svežeg peršuna; 2 isceđena limuna; 1/2 šoljice soka aloje vere;


Instant detoksikacija

Potrebno je: 4 lista kelja; ½ šoljice svežeg spanaća; 5 listića mente; 1/2 svežeg krastavca; 1 šoljica kokosove vode; 1 isceđena limeta; 1 kivi


Superhrana u čaši

Potrebno je: 1 smrznuta banana: 2 urme; 1 šoljica bademovog mleka; 1 šoljica svežeg spanaća; 1 kašičica spiruline u prahu; 1 kašičica konoplje u prahu.

Priprema sva tri napitka je jednostavna: sastojke stavite u blender i izmiksate. Tokom jutra pijete ovaj napitak u malim gutljajima. 

Veoma je bitno da se tokom detoksikacije pridržavate pravilnog načina ishrane, te da konzumirate veće količine vode i da vam ručak bude lagan, a da se večera preskoči. Tokom trodnevnog posta iz tela ćete izbaciti sve štetne materije, a zdravlje će vam se videti na koži, kosi i noktima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Stil

Povezane vesti:


>