Region

Svet

Dara Bubamara: Muškarci više ne mogu da dođu do mene!

Spekuliše se da se Dara Bubamara pomirila sa bivšim mužem, a ona otkriva u kakvom su zapravo odnosu! Muškarci više ne mogu da dođu do mene, kaže pevačica!

Dara Bubamara: Muškarci više ne mogu da dođu do mene! Screenshoot/InstagramDara Bubamara je otkrila da je veoma sklona promenama imidža, ali je iznela i neke detalje iz privatnog života:

"Kod mene je sve spontano, došla sam iz Dubaija i rekla "E mogla bih sad malo da se ošišam". Ljudima se to dopalo. To će trajati možda dvadesetak dana. Nekad sama sebe ne mogu da podnesem koliko imam energije. Volim promene."

U medijima se već neko vreme spekuliše da se Dara pomirila sa svojim bivšim suprugom, sa kojim ima i sina, a pevačica je otkrila pred premijernim kamerama da li u tim glasinama ima istine:

"Ljudima u Srbiji nije jasan takav odnos, da te neko sa kim nisi godinama drži kao malo vode na dlanu. Mene Milan stvarno voli, poštuje i ceni. To je možda ljudima u Srbiji neverovatno, ali izgleda da sam to zaslužila, izgleda da sam dobar čovek. On meni puno pomaže, imam veliku podršku od njega, nije tu samo bitno materijalno. Mi ćemo ceo život biti zajedno u smislu da nikad nećemo biti razdvojeni jer imamo predivnog sina, jako lepo funkcionišemo, mi smo najbolji prijatelji."

Dara Bubamara je rekla i da trenutno ne postoji nijedan muškarac koji možda da skrene njenu pažnju, obzirom na to da je za jači pol u potpunosti nedostupna:

"Muškarci više ne mogu da dođu do mene, jer ja pevam, snimam, imam obaveze oko Koste, jednostavno ne mogu da dođu do mene. Kosta ima deset godina, on je prepametan, srećna sam što imam takvog sina. Volim što je nasledio od svega po malo, možda ne bih volela da je sve nasledio od mene."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>