Pinkove Zvezde

Parovi

Pinkove zvezde: Aca Lukas u žiriju!

Iako je odustao od šou-programa "Zvezde Granda" i rekao kako nema vremena da se bavi karijerama mladih talentovanih pevača, Aca Lukas je rešio da prihvati poziv Željka Mitrovića i bude u žiriju.

Pinkove zvezde: Aca Lukas u žiriju! Screenshoot/Instagram



Izvor blizak Aci Lukasu za Blic kaže:

"Lukas je bio odlučan u tome da se više neće pojaviti u talent programima, međutim, nakon razgovora sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem rešio je da ponovo pokaže koliko duhovit i koristan može da bude. Odmah je pristao i rekao da na njega mogu da računaju. Lukasu je zanimljivo to što se neće biti samo pevači jer on pre svega voli da se šali, tako da verujemo da će tu biti smeha do suza."

Obzirom na to da su gledaoci televizije „Pink“ odlično reagovali na novu potpuno drugačiju sezonu „Pinkovih zvezdica“, čelni ljudi ove televizije došli su na ideju i da šou „Pinkove zvezde“ bude predstavljen u novom ruhu:

"Nova sezona ovog takmičenja, pretvara se u borbu raznih talenata, te će gledaoci imati priliku da vide kandidate koji imaju talenat ne samo da pevaju već i da plešu, glume, imitiraju, slikaju, sviraju, itd… Ono što je takođe zanimljivo je da će i glasanje biti drugačije, a scenografija nova. Kažu da je za ovaj novi projekat Željko odvojio milione kako bi i u ovom segmentu napravio najspektakularniji šou. Za sada su otkrivena dva člana, Žika Todorović i Aca Lukas, tako da je sigurno da će i preostala tri člana biti veoma zanimljiva."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>