Svet

Region

Gosnell: Film o suđenju najvećem serijskom ubici u Americi! (VIDEO)

Strašni zločini i suđenje! "Gosnell: The Trial of America’s Biggest Serial Killer" film o suđenju najvećem serijskom ubici u Americi, Kermitu Gosnellu. U pitanju je krimi/drama u režiji Nick Searcy.

Gosnell: Film o suđenju najvećem serijskom ubici u Americi! (VIDEO) Screenshoot/Youtube


 

"Gosnell: The Trial of America’s Biggest Serial Killer" je Američki film pravljen prema istinitom događaju o Kermit Gosnellu, lekaru i ginekologu koji obavlja abortuse. Scenaristi filma su Irski filmaši Ann McElhinney i  Phelim McAleer, a reditelj filma je Nick Searcy. Zvezde filma su Earl Billings i Dean Cain. Film je, zbog tužbe sudije koji je bio prikazan u filmu, vrlo teško našao izdavača u GVN Releasing i pušten je u samo nekih 650 bioskopa u Americi.

Ovaj film prati jedna vrlo teška, užasna i zastrašujuća priča, o jednom neverovatno užasnom ljudskom biću, koje, kako je prikazan u filmu, nažalost čini se i ne shvata užase koje je počinio. Glavni fokus je na činjenicama koje su se dogodile, o tim užasnim, teško je reći, abortusima jer su ovo bila direktna ubistva beba, već rođenih beba i suđenju koje je usledilo. 

Glavni dokaz na sudu ovom monstrumu bila je fotografija koja je pokazana poroti, a koju je napravila medicinska sestra na klinici doktora Gosnela. Ali ne, vi tu fotografiju koja je užasnula i naterala suze na oči porotnicima, nećete imati priliku da vidite.

Kada ukucate njegovo ime na Google (što ćete sigurno uraditi posle odgledanog filma), saznaćete da je Gosnel bio specijalista za abortuse koji je osuđen zbog ubistva tri bebe, kao i za jedno ubistvo iz nehata, starije pacijentkinje kojoj je izazvao prekid trudnoće. Pročitaćete i da je, bio optužen za osam ubistava, za 24 krivična dela izvođenja ilegalnih abortusa nakon 24. nedelje trudnoće kako je propisano u Pensilvaniji, i 227 prekršaja koji se tiču zakona o 24-časovnom informisanom pristanku. I verovatno vam i dalje neće biti jasno koliko je užasa napravio ovaj "čovek".

Gosnel danas ima sedamdesetsedam godina i služi doživotnu zatvorsku kaznu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>