Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Mene ne zanima Dragana, njen muž, njeno k*rvanje! (VIDEO)

Luna je bila oštra za stolom rijalitija "Zadruga 2" i to prema Miljani i Dragani, a razlog je njen dečko Miljković. Teške reči pljuštale su preko stola! Mene ne zanima Dragana, njen muž, njeno k*rvanje!

Zadruga 2: Mene ne zanima Dragana, njen muž, njeno k*rvanje! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Dragana Mitar tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" želela je da prokomentariše izjavu Marka Miljkovića, koji je nagrdio sve zadrugare izjavom da većina njih prave ,,zabavu za teletabise". Dragana mu je odgovorila:

"Ja sam se juče osetila prozvano kada je Marko rekao da smo mi teletabisi. I meni se sere od tvojih fejk veza, od tvog 13. februara i sve to, smešno je."

Miljković joj je na to odgovorio:

"Ja sam rekao zabava za teletabise, koji samo hoće da isprovociraju druge ljude ovde. Ti znaš da smo se mi dogovorili da se pravimo i da smo bili u fazonu neka ljudi pričaju sta hoće, da mi znamo pravu istinu."

Na sve to Luna Đogani imala je oštar komentar na raspravu između Dragane i Marka, budući da su njih dvoje imali kratkotrajan flert, iako su ostali stanari Bele kuće u više navrata izjavili da se Miljković zaljubio u bivšu modelsicu:

"Prvo ću ovako da kažem, da mi je drago da vas boli Markova i moja veza. Mene ne zanima Dragana, njen muž, njeno k*rvanje. Ona non - stop priča o meni i mojoj vezi. Drago mi je Marko da sam bila u pravu za tvoju drugaricu, koju ti dižeš u nebesa! Ti si meni pričao da je ona divna devojka, ja se nadam da ćeš posle ovoga da se opametiš. Između vas je itekako postojalo flerotvanje, samo budala može da kaže da nije. Lično sam gledala kako ste flertorali, maženja, gledanja... BIla sam na kauču pored Ane Korać u tom momentu."

Nakon što je Luna završila sa svojim izlaganjem, ušla je u sukob sa Miljanom Kulić, koja je prethodno priznala svoje emocije prema Miljkoviću, te joj je Đoganijeva odbrusila oštro:

"Marko, molim te kr*sni je više da ućuti. Koliko si ti zapravo zaljubljena u njega, to je strašno."

Miljana joj je uzvratila:

"Tebi je Dragana bolna tačka, zato se i praviš da te ne interesuje."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>