Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 8. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 8. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 8. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Mesec će veći deo dana boraviti u vašem prvom polju zbog čega će vam biti važno da ostavite pozitivan utisak na ljude u svom okruženju.


Slobodnim Ovnovima faliće da kraj sebe imaju nekog ko bi ih motivisao i pružio im emotivnu podršku. Zauzeti se mogu nadati relativno skladnom odnosu sa voljenom osobom.

Vođeni intuicijom, pronalazićete originalne načine na koje biste mogli da ispunite svoje poslovne zadatke. Ipak, ne računajte da će nadređeni podržati vaše metode rada.


Bik 21.4.-21.5.

Vaša okolina neće uspeti da dopre do vas jer ćete biti povučeni, ćutljivi i okrenuti svom unutrašnjem svetu.

Ako odlučite da veče provedete družeći se, imaćete prijatan susret sa nekim ko je veoma popularan, obrazovan i pun interesovanja. One koji su u vezi, očekuje puno strasti u odnosu sa partnerom.


Želećete da svoje poslovne planove držite u tajnosti. Nećete imati poverenja ni u koga, naročito ako trenutno radite na nekom unosnom projektu.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Imaćete više vere u sebe i svoje sposobnosti. Bićete miroljubivi i puni razumevanja prema vama bliskim ljudima.


Ako ste ovih dana vodili rasprave sa partnerom, od danas možete očekivati postepeno smirivanje situacije. Slobodni će sa nekim ući u flert preko društvenih mreža.

Nešto na čemu ste vredno radili može dati potpuno drugačiji rezultat od onog koji ste očekivali. Ipak, kako dan bude odmicao počećete da menjate svoju taktiku što će vam obezbediti uspeh.


Rak 22.6. - 22.7.

Ukoliko ste u mogućnosti, posvetite se čitanju i kontemplaciji, makar u prvom delu dana. Boravak u većem društvu ostavite za uveče.


Ako ste u vezi, možete imati određenih trzavica u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni Rakovi verovatno će biti razočarani izborom potencijalnih partnera.

Ovaj poslovni dan biće uspešniji onim Rakovima koji su na rukovodećem položaju. Drugi, iako će biti vrlo ambiciozni i rešeni da ispune sve svoje poslovne zadatke, neće uspevati da nađu zajednički jezik sa svojim saradnicima.


Lav 23.7.- 22.8.

Osetićete potrebu da na neki način izađete iz kolotečine. Bićete naklonjeni umetnosti, kreativnosti i nematerijalnom aspektu života.


Zauzeti će se sa svojim partnerom odlično slagati na mentalnom nivou. Slobodni će moći da sretnu jednu interesantnu osobu, ukoliko posete neki javni događaj iz oblasti umetnosti i kulture.


Nećete uspeti da se skoncentrišete na detalje i pravićete greške i propuste u svemu što je praktične prirode. Više ćete imati uspeha u planiranju nego izvršavanju posla.


Devica 23.8. - 22.9.

Kako dan bude odmicao, postajaćete sve teži ljudima u svojoj okolini, pa je moguće da se mnogi distanciraju od vas.


Slobodne Device će imati priliku da svoj ljubavni status promene i započnu vezu sa nekim u koga su već duže vreme zaljubljene, dok će one zauzete uživati pored voljene osobe koja će se na sve načine truditi da im udovolji.


Imaćete odličan predosećaj šta treba da uradite kako biste poboljšali svoju finansijsku situaciju, ali i osigurate svoju poziciju na radnom mestu.


Vaga 23.9. - 22.10.

Ako se danas budete vodili razumom, a ne emocijama, bićete nezadovoljni. Dozvolite da vas vaša osećanja izvedu na pravi put.


Ukoliko ste u vezi, tek uveče ćete uspeti da se usaglasite sa partnerom oko nekih važnih pitanja koja se tiču vašeg odnosa. Slobodni će se na sve načine truditi da svoj ljubavni život učine zanimljivijim.


Na radnom mestu ćete imati priliku da ispoljite sav svoj intelektualni potencijal, kao i kreativne sposobnosti što vas može učiniti omiljenim među kolegama.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete se posvetiti onom manje zanimljivom, praktičnom stranom života. Nastojaćete da obavite sve što ste prethodno isplanirali za ovaj dan.


Osećaćete potrebu za bliskošću, ali je verovatno da danas nećete ništa preduzeti po tom pitanju. Slobodne Škorpije bi mogle da stupe u vezu sa osobom koju znaju iz poslovnih krugova.


Na poslu ćete biti jako vredni. Trudićete se da izvršite sve svoje radne zadatke, međutim, problem vam može predstavljati komunikacija sa pojedinim kolegama.


Strelac 21.11.- 21.12.

Osećaćete se dobro u svojoj koži. Bićete odlično raspoloženi i spremni za akciju. Želećete da udovoljite sebi i vama dragim ljudima.


Ako ste u vezi, verovatno ćete osetiti porast seksualne energije, što će vaš odnos sa partnerom učiniti strastvenim i uzbudljivim. Slobodni će znati kako da privuku pažnju osobe koja im se dopada.


Ne treba da sumnjate u ispravnost svog načina rada. Takođe, ne dozvolite da vas obeshrabri eventualno kašnjenje vaše isplate.


Jarac 22.12.- 19.1.

U prvom delu dana bićete zaokupljeni poslom, dok ćete popodnevne sate provesti mirno i u krugu porodice.


Cenićete samo one emotivne odnose koji su stabilni, ozbiljni i trajni. Jarčevi koji su u vezi, radiće na njenom učvršćivanju, dok će slobodni odlučiti da zasad to i ostanu.


Možete se nadati uspešnom radnom danu. Bićete uporni i sistematični i tačno ćete znati koje korake treba da preduzmete kako biste postigli željeni cilj. Takođe ćete moći da se oslonite na odličnu saradnju sa kolegama.


Vodolija 20.1.- 19.2.

U prvom delu dana, bićete vrlo radoznali, a, kao za inat, mnogo toga vam može ostati nejasno. Veče ćete provesti u boljem raspoloženju.


Slobodne Vodolije neće pokazati interesovanje da se trude oko svoje simpatije. Oni koji su vezi, vodiće zanimljive razgovore sa voljenom osobom i uživati u opuštenoj atmosferi.


Nemojte se previše oslanjati na polovične informacije koje budete dobijali od saradnika, već se oslonite na svoje radno iskustvo i trudite se da ispunite sve ono što je do vas.


Ribe 20.2.- 20.3.


Nastojaćete da uspostavite harmoniju i duševni mir, pa ćete se truditi da izbegavate stresne situacije. Takođe, moguće je da ćete se malo više povući u sebe.

Osoba visokog ugleda, ili neko ko je profesionalno ostvaren, može da se zainteresuje za vas, ali ni vi nećete ostati ravnodušni. Zauzete Ribe će tražiti više sigurnosti u ljubavnom odnosu.


Danas možete biti veoma zadovoljni razvojem događaja na radnom mestu, ali pod uslovom da se ne nadate momentalnoj nagradi za uloženi trud. U suprotnom je moguće da se malo razočarate.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>