Zadruga

Parovi

Zadruga 2: David se nada da je Aleksandra otišla iz njegove kuće! (VIDEO)

Gledaoci su postavljali pitanja učesnicima rijalitija "Zadruga 2"! Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević. Između ostalih, bilo je i pitanja za Dragojevića. David se nada da je Aleksandra Subotić otišla iz njegove kuće!

Zadruga 2: David se nada da je Aleksandra otišla iz njegove kuće! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeDa li možeš da ustaneš i kažeš ove reči u kameru: "Aleksandra, zaboravi me za sva vremena", bilo je pitanje koje je dobio David Dragojević. Podsetimo, nakon saznanja da njegova bivša devojka Aleksandra Subotić sa svojim detetom živi u njegovoj porodičnoj kući, Dragojević je bio jako ljut.

Dragojević je izjavio:

"Glupo mi je da ja sada to ponavljam. Ja sam... Ja sam... Rekao sam milion puta i rekao sam u prethodnom pitanju što se tiče toga. Ja sam rekao šta sam imao i da se nadam da je otišla i da će otići, ako nije."

Podsetimo, nakon što je stavio tačku na vezu sa Aleksandrom, David je uplovio u vezu sa Anom Korać sa kojom uživa, a takođe mnogi ukućani primetili su kako je on sa Koraćevom veselili i srećniji.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>