Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 7. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 7. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 7. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Danas ćete moći da se oslonite na svoju intuiciju. Imaćete dobar predosećaj na osnovu kojeg ćete znati kako treba da se postavite u situaciji koju niste pre iskusili. Ako ste u vezi, vašem partneru neće biti lako da zaključi šta mislite i kako se osećate jer ćete se zatvoriti u sebe. Slobodni Ovnovi mogu doživeti platonsku ljubav. Shvatićete da su vaša trenutna očekivanja po pitanju karijere pomalo nerealna. Ipak, to će imati pozitivan učinak na vas jer će vas motivisati da se više trudite.


Bik 21.4.-21.5.

Desiće se određena promena u vašem načinu razmišljanja. Bićete otvoreni za tuđe predloge i želećete da steknete neko novo iskustvo. Ako ste slobodni, možete saznati da je neko od vaših prijatelja zaljubljen u vas. Zauzeti Bikovi biće romantično raspoloženi i osećaće više topline u odnosu sa voljenom osobom. Ukoliko radite u velikoj firmi, ili sarađujete sa inostranstvom, bićete posebno zadovoljni situacijom na poslu, međutim, povedite računa kako baratate sa novcem.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete se, pre svega, baviti pitanjima koja se tiču vaše karijere i društvenog statusa, dok ćete ljubav i emotivne odnose staviti u drugi plan. Ukoliko ste u vezi, vaš partner se može osetiti zapostavljenim, pa vas očekuje ne naročito lagana atmosfera u ljubavnom odnosu. Slobodni će biti skloni vezama za jednu noć. Vaše ideje i postupci obezbediće vam poslovni i finansijski uspeh. Neki od vas naći će se u prilici da ostvare bolju poziciju na trenutnom zaposlenju.


Rak 22.6. - 22.7.

Ustaljenost i monotonija smetaće vam više nego obično, pa ćete poželeti da u svoju svakodnevicu unesete više sadržaja i učinite je uzbudljivijom. Ako ste slobodni, neće vam biti teško da zavedete osobu koja vam se dopada. Zauzeti Rakovi će sa partnerom praviti planove za zajedničko putovanje. Rutinske radnje koje na poslu budete obavljali, mogu vam stvarati nervozu. Tražićete način na koji biste mogli da ispoljite svoje kreativne sposobnosti.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas ćete se malo više voditi intuicijom nego logičkim razmišljanjem, što će svakako imati svojih prednosti. Zauzeti Lavovi neće imati na šta da se požale. Slobodni će biti veoma privučeni jednom atraktivnom osobom, međutim, ulazak u vezu sa njom doneo bi im emotivno razočarenje. Vaši nadređeni, kao i kolege sa kojima radite, biće veoma zadovoljni vašim učinkom na poslu. Sa druge strane, možete imati novčanih neprilika.


Devica 23.8. - 22.9.

Tokom većeg dela dana bićete lepo raspoloženi. Svoje slobodno vreme posvetićete onim stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Ako ste slobodni, privlačićete pažnju okoline. Uživajte, ali se ipak čuvajte slatkorečivih udvarača. Kod zauzetih će vladati romantična atmosfera u emotivnom odnosu. Na radnom mestu, ne očekuje vas puno toga interesantnog, mada ćete i dalje imati dovoljno razloga da budete zadovoljni svojim poslom, kao i stanjem finansija.


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete se baviti domom, porodicom i poslovnom sferom života. Bićete zaokupljeni obavezama, pa vam neće ostati puno vremena za zabavu i opuštanje. Oni koji su u vezi, održavaće stabilnost u emotivnom odnosu. Slobodne Vage biće sklone koketiranju na radnom mestu, što ih može dovesti u nezgodnu situaciju. S vremena na vreme, gubićete koncentraciju, ali ćete ipak uspeti da završite posao na vreme. Sa pojedinim kolegama imaćete manje nesuglasice.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete komunikativni i druželjubivi. Na svoju okolinu ostavljaćete utisak mnogo pristupačnije osobe nego što u stvari jeste. Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom karakterisaće nežnost, toplina i uzajamno razumevanje. Slobodni će uspeti da šarmiraju nekog ko im je sličan po temperamentu. Imaćete dobar odnos sa kolegama, naročito onima sa kojima dugo radite i od kojih na neki način zavisite. Izbegavajte ulazak u velike poslovne rizike.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete čudno raspoloženi i malo osetljiviji nego obično, što će izazvati da u toku dana više puta promenite mišljenje o nečemu što vam je bitno. Oni koji su u vezi, vodiće dinamične razgovore sa voljenom osobom, ali će uživati i u intimi. Slobodni će doživeti prijatan susret sa nekim ko je mlađi od njih. Neki projekat na kojem već duže vreme radite, može vas činiti nespokojnim. Ipak, bićete motivisani potencijalnom zaradom koja bi značajno uvećala vaš kapital.


Jarac 22.12.- 19.1.

Sve što danas budete radili ićiće vam od ruke, međutim, u drugom delu dana možete imati osećaj kao da ste zaboravili, ili prevideli nešto važno. Slobodni Jarčevi biće skloni flertu i ulasku u neobavezan odnos. Oni koji su u vezi, uživaće u zabavnoj i opuštenoj konverzaciji sa partnerom. Imaćete uspešan poslovni dan u kojem ćete biti u prilici da ostvarite neke nove saradnje. Ipak, nemojte svima u kolektivu otkrivati svoje ideje i planove.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete usporiti ritam. Ispunićete samo one obaveze koje nećete moći da izbegnete, a ostatak dana ćete se odmarati i izležavati. Slobodne Vodolije mogu se razočarati u svoju simpatiju. Ukoliko ste u vezi, partner će vam poklanjati puno pažnje i biti vam odličan sagovornik. Neke saradnje u koje ste polagali puno nade, mogu se pokazati ne tako isplativim, dok će vam vaš rezervni poslovni plan doneti i više finansijskog uspeha nego što ste očekivali.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bićete veoma popularni. Danas će svi želeti da se nađu u vašem društvu, pa će se, shodno tome, vaš krug prijatelja i poznanika proširiti. Slobodne Ribe biće sklone zabranjenim ljubavima i ulasku u tajnu vezu. Zauzeti će u mnogo čemu moći da se oslone na podršku voljene osobe. Iako će vam na poslu većina saradnika biti naklonjena, neko ko je na višem položaju od vas može posumnjati u vašu kompetentnost i suprotstaviti vam se.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>