Zadruga

Parovi

Ko sve ima priliku da se u subotu vrati u rijaliti Zadruga 2?!

Ko sve ima priliku da se u subotu vrati u rijaliti "Zadruga 2"?! Naravno, najveća polemika je oko Aleksandre Subotić i Vladimira Tomovića s obzirom na to da se Stanija nedavno vratila u rijaliti.

Ko sve ima priliku da se u subotu vrati u rijaliti Zadruga 2?! Screenshoot/Instagram



Ovih dana se šuškalo o povratku nekih učesnika u "Zadrugu 2", a verni fanovi već su počeli da navijaju i ko bi to mogao biti. Naravno, najveća polemika je oko Aleksandre Subotić i Vladimira Tomovića s obzirom na to da se Stanija nedavno vratila u rijaliti.

Jedni su za to da se uvere u vezu Davida i Ane to jest Aleksandre koja tvrdi da su Davida zaludeli, a drugi bi da prate šta se dešava sa Stanijom i Vladimirom i da li će njihova ljubav ponovo oživeti.

Podsetimo, Aleksandra je izbačena kada je fizički nasrnula na Minu Vrbaški, dok je Vladimir izbačen nakon sukoba sa Aleksandrom Subotić. Ovim povodom se na Instagramu oglasio i Vladimir koji je otkrio ko bi sve mogao ponovo da se nađe u Imaginarijumu:

"Da se oglasim pošto me pitate u vezi sa baražom. Ljudi koji su izbačeni regularno će u subotu biti u Beogradu i boriti se za povratak u rijaliti. Ako mene pitate, podržaćete Nikolu Bokuna jer znam da bi Staniji bilo drago da on uđe i bude tamo moja desna ruka. E sada, kada sam ja u pitanju tu je situacija zamršena. Ne mogu baš sve da otkrijem, jedino što mogu reći je da nije do mene. Da se ja pitam, znate svi gde bih bio sada, tako da nastavite sa podrškom. Hvala vam."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>