Region

Svet

Vladana priznala vezu sa Duškom ali nije joj jasan postupak Jelene Karleuše!

Vladana Railić, misica iz Beograda koju su muvali i Duško Tošić i Ognjen Vranješ, priznala vezu sa Duškom Tošićem ali nije joj jasan postupak Jelene Karleuše! Nije joj jasno kako je mogla da ga zameni onakvim seljakom kakav je Vranješ.

Vladana priznala vezu sa Duškom ali nije joj jasan postupak Jelene Karleuše! Screenshoot/Instagram



Vladana detalje nije želela da otkriva, kao ni tačno vreme kada su u vezi uživali. Za razliku od Duška, na čije je udvaranje odgovorila, sa Ognjenom Vranješem nikada nije želela ni kafu da popije. Izvor je za Alo ispričao:

"Vladana i Duško su se viđali nekoliko meseci. Sve je počelo dopisivanjem na Instagramu, a završilo se skupim poklonima, večerama, putovanjima. Iako je veza bila tajna, oni su se na javnim mestima ponašali kao pravi zaljubljeni par."

Kako je objasnio, vezu su morali da prekinu zato što su se oboje zaljubili jedno u drugo:

"Njoj je od samog početka bilo jasno da će to trajati kratko i da će biti tajno, kao i da on suprugu nikada neće ostaviti zbog trenutne kombinacije, kojih, ko zna koliko je imao u životu. Međutim, nije mogla ni da pretpostavi da će se zaljubiti u njega, baš kao i on u nju. Razlaz je bio neminovan, ali je oboma teško pao."

Vladana je Alo izjavila:

"Molim vas, ja ne bih ništa komentarisala. U dugoj sam i ozbiljnoj vezi, verena sam i ne želim da pričam o svojoj prošlosti. Šta je bilo pre, bilo je. To se više ne računa. Mogu vam samo reći da je Duško divan čovek i otac i odličan je frajer. Nije mi jasno kako je Jelena mogla da ga zameni onakvim seljakom kakav je Vranješ."

Ona je objasnila da se s Ognjenom nikada nije videla, iako je on insistirao na tome vrlo dugo:

"Godinama mi je on pisao i muvao me je, ali s njim nisam želela ni kafu da popijem."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>