Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miljana psovala i vređala Zolu, a onda skočila u bazen! (VIDEO)

U toku večeri, u rijalitiju "Zadruga 2", došlo je do žestoke svađe između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a sve zbog njenog hvalisanja da ju je Marko Miljković poljubio u obraz i zagrlio. Miljana psovala i vređala Zolu, a onda skočila u bazen i to zbog prstena.

Zadruga 2: Miljana psovala i vređala Zolu, a onda skočila u bazen! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Zola je Miljani zamerio zbog ovog postupka, a kao prvi razlog naveo je da mu je obećala i zaklela se u svog sina Željka da se Miljkoviću nikada neće obratiti. Obzirom na to da je Kulićevu povredilo to što joj je spomenuo naslednika, ona je burno odreagovala, a obezbeđenje je bilo u pripravnosti ukoliko bi Miljana napravila korak dalje i pokušala fizički da nasrne na njega.  Pretila mu je:

"Nemoj da mi spominješ dete! Nemoj da mi spominješ dete! Da li si me čuo?! Hoćeš da završim u zatvoru! Marš! Ne zanimaš me više, marš u pi*ku materinu!"

Zola joj je odgovorio:

"Reći ćeš ti meni ponovo da je bilo u afektu i da nisi htela da sve bude ovako, ali ne znam samo dokle. Ne možeš da me isprovociraš, a ni da me ubiješ."

Njih dvoje su se dugo raspravljali, a onda je njen verenik odlučio da prekine ovu raspravu, pa se vratio u kazino. Međutim, ona je odlučila da uđe u bazen kako bi našla verenički prsten koji je u besu bacila u vodu. Ljuba Pantović ju je ubeđivala da izađe iz bazena i obećala da će prsten naći ujutru, ali je ona ostala pri svom. Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku. Detalje pogledajte u video prilogu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>