Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 6. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 6. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 6. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Iako nećete imati razloga za to, možete se osetiti pomalo nesigurnim. Povući ćete se u sebe i preispitivati ispravnost svojih postupaka. Osećanja između vas i partnera biće snažna i postojana. Ako ste slobodni, očekuje vas kontakt sa nekim s kim biste mogli da imate ozbiljnu vezu. Vaši poslovni partneri biće vam veoma naklonjeni, a vi ćete se truditi da ne izneverite njihovo poverenje. Sve vaše poslovne zamisli mogu biti jako dobro prihvaćene.


Bik 21.4.-21.5.

Okretaćete se drugima za pomoć kako biste realizovali planove i ciljeve koje imate. Bićete ljubazni i prijateljski nastrojeni. Ukoliko ste u vezi, održavaćete harmoniju u ljubavnom odnosu. Slobodni Bikovi će se zbližiti sa nekim ko je visokog ugleda i profesionalno ostvaren. Neki od vas samostalno će doći u situaciju da urade nešto veliko za svoju karijeru, dok će drugi imati podršku sa strane. Bićete zadovoljni finansijama.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Biće vam važno da se vaša reč čuje i poštuje. Trudićete se da unapredite svoj društveni status, odnosno, da zavredite poštovanje svoje okoline. Slobodni Blizanci biće zaljubljivi i romantični, a pritom će sami delovati kao magnet na svoju okolinu. One koji su u vezi očekuje obilje strasti u ljubavnom odnosu. Mnogi će imati uspeha ako se posluže kreativnijim metodama u svom radu. Vaši saradnici će se puno oslanjati na vaše mišljenje, što će vam imponovati.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete poželeti da unapredite svoje znanje iz oblasti koja može, a ne mora da bude u vezi sa vašom profesijom. Zauzeti će hteti da osveže svoj emotivni odnos uvođenjem novih zajedničkih aktivnosti. Slobodne će privući neko ko je vrlo obrazovan i inteligentan. Očekuje vas više nego uspešan poslovni dan u kojem ćete i sa najvećim izazovima lako izlaziti na kraj. Poslovnim partnerima će se dopasti način na koji razmišljate.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas ćete se malo više voditi intuicijom nego logičkim razmišljanjem, što će svakako imati svojih prednosti. Ukoliko ste slobodni, ukazaće vam se prilika da se upustite u strastvenu avanturu, što ćete rado učiniti. Oni koji su u vezi, uživaće u romantici. Bićete u situaciji da dogovorite nove poslovne saradnje koje će se pokazati veoma isplativim, ili ćete doći na ideju kako da privučete pažnju imućnih klijenata.



Devica 23.8. - 22.9.

Biće vam potreban neko ko će stati uz vas, razumeti vaš način razmišljanja i reći vam da ste u pravu. Oslonac ćete tražiti i u poslovnoj i u privatnoj sferi života. Slobodnim Devicama može se dopasti neko koga znaju preko posla. Zauzetim pripadnicima znaka biće važno da sa partnerom održavaju vezu koja je stabilna i zrela. Možete očekivati veliku podršku od svojih poslovnih partnera koji vam mogu biti glavni oslonac u postizanju željenih rezultata.


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete na sebe preuzeti više obaveza, ali to vam neće predstavljati problem, naprotiv. Smatraćete da ste se u prethodnom periodu dovoljno odmarali. Onima koji su u vezi, u emotivnom odnosu sa partnerom preovladavaće ljubav i uzajamno poštovanje. Slobodni će flertovati sa kolegom sa posla. Moći ćete da se oslonite na mudre savete nekog ko ima više iskustva od vas. Bićete ambiciozni i željni da napravite pomak u svojoj karijeri.



Škorpija 23.10.- 22.11.

Današnji dan želećete da provedete u razdraganoj atmosferi. Okrenućete se sportu, druženju, ljubavi, ili nekim drugim izvorima zabave. Ukoliko ste u vezi, atmosfera u vašem emotivnom odnosu biće mirna i prijatna. Slobodni pripadnici znaka neće biti naročito željni noviteta na ljubavnom planu. Na radnom mestu bićete uporni, vredni i efikasni. To vam se odmah može isplatiti u vidu lepe zarade koja će biti nagrada za vaš trud, ali i podsticaj da u istom maniru nastavite dalje.


Strelac 21.11.- 21.12.

Moguće je da ćete današnji dan posvetiti ulepšavanju stambenog prostora. Pored toga, poželećete da više vremena provodite unutar njega. Oni koji su u vezi, želeće da se osame sa partnerom. Slobodni će biti raspoloženi za ulazak u vezu sa osobom koja se u emotivnom odnosu ponaša zrelo i odgovorno. Danas će vam postati jasnije šta treba da uradite kako biste unapredili svoju karijeru. Oslonićete se na sve ono što ste dosad imali prilike da naučite.


Jarac 22.12.- 19.1.

Ubrzaćete tempo. Stići ćete da ispunite sve svoje obaveze, a pritom će vam ostati dovoljno vremena i energije da se zabavljate u slobodno vreme. Ako ste slobodni, zainteresovaćete se za jednu inteligentnu i prijatnu osobu, lepih manira. Oni koji su u vezi, vodiće prijatne razgovore sa svojim partnerom. Bićete zadovoljni situacijom na finansijskom planu. Pored toga, imaćete puno uspeha u poslovnim pregovorima i kontaktiranju sa novim klijentima.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete prevashodno biti usmereni na novac i postizanje materijale sigurnosti, ali će vam takođe biti važno da budete duhovno ispunjeni. Ako ste u vezi, bićete veoma strastveni, ali će vaš partner biti taj koji će inicirati intimne trenutke. Slobodnima će se sviđati neko ko je verovatno zauzet. Kako biste ostvarili poslovni i finansijski uspeh, biće potrebno da svoje planove i ideje zasad držite u strogoj tajnosti.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete biti lepo raspoloženi, duhoviti i pričljivi. Uživaćete u kontaktima koje budete ostvarili sa ljudima u svojoj okolini. Bićete vrlo zadovoljni atmosferom u ljubavnom odnosu, koju će karakterisati emotivni sklad, toplina i uzajamna privrženost. Slobodne Ribe se mogu nadati upečatljivom susretu. Od svojih saradnika možete dobiti korisne savete koji će vam pomoći da lakše ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>