Svet

Region

Film Instant porodica: Komedija koja će vas nasmejati, dirnuti, iznenaditi! (VIDEO)

Film "Instant porodica"je komedija koja će vas nasmejati, dirnuti, iznenaditi, izazvati suze, zavući vam se pod kožu i dugo nećete moći da je izbacite iz svojih misli. Pre svega topla i emotivna priča o paru čiji život kreće drugačijim tokom od trenutka kada usvoje troje dece. 

Film Instant porodica: Komedija koja će vas nasmejati, dirnuti, iznenaditi! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Film je je režirao Sean Anders, poznat po ostvarenjima "That's My Boy" (2012), "Sex Drive" (2008) i "Daddy's Home" (2015). Scenario je napisao u saradnji sa Johnom Morrisom sa kojim je sarađivao i na pomenutim filmovima, a Andersu su nadahnuće za novi film bila iskustva oko usvajanja dece koja je stekao zajedno sa svojom suprugom. 

U glavnim ulogama se pojavljuju za Oscara nominovani Mark Wahlberg (The Departed, The Fighter, The Basketball Diaries, The Perfect Storm, Planet of Apes) i za Zlatne globuse nominovana Rose Byrne (Insidious, serija Damages).


Radnja prati Petea (Wahlberg) i Ellie (Byrne) koji nameravaju da usvoje jedno dete. Međutim, nakon što upoznaju dve sestre i brata, među kojima je i buntovna petnaestogodišnjakinja Lizzy (Isabela Moner), preko noći menjaju svoju odluku i žele usvojiti sva tri deteta. Pete i Ellie će morati da nauče kako da budu dobri roditelji ako žele zadržati klince…

Osim pomenutih glumaca, u filmu se pojavljuju i Octavia Spencer, Tig Notaro i Margo Martindale. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>