Zadruga

Parovi

David poslao Aleksandri jasnu poruku: Imaš svoju kuću! (VIDEO)

David poslao Aleksandri jasnu poruku: Imaš svoju kuću! Neka reši šta ima u svom životu dok sam ja ovde, ima još nekoliko meseci - rekao je Dragojević o Aleksandri. 

David poslao Aleksandri jasnu poruku: Imaš svoju kuću! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Zadrugari su prošle noći sa Milanom Miloševićem pretresali dešavanja iz Bele kuće koja su obeležila proteklu nedelju, a jedna od najintrigantnijih tema bio je odnos Davida Dragojevića i Ane Korać. Stanija Dobrojević je napravila prvi razdor u njihovoj vezi kada je unela informaciju da njegova bivša devojka Aleksandra Subotić još živi u njegovoj porodičnoj kući u Veterniku.

Dragojević je tu informaciu primio sa nevericom jer je Aleksandri jasno stavio do znanja da je među njima gotovo, dok je Ani bilo teško što njegova bivša devojka živi pod njegovim krovom. Stanija je objasnila da nije imala lošu nameru:

"Ja nisam imala ni najmanju nameru da napravim problem u njihovoj vezi, vidim da se njih dvoje vole i stalno su zajedno. Videla sam da ga ona čeka napolju, planira bebu, ne prihvata kraj. Njegova majka je možda u teorijama zavere, sluša šta Aleksandra govori. Mislim da treba da dođe da vidi svog sina, da vidi da je srećen i rešio se pritiska. Možda bi onda prihvatila. I Aleksandra treba da prihvati situaciju, ja bi se na njenom mestu pokupila i otišla."

A zatim se oglasio David i poslao Aleksandri jasnu poruku:

"Ja sam joj zahvalan što je to rekla, znam da to nije namerno uradila da bi nas posvađala. Drago mi je što je to rekla zato što ja ne znam šta se dešava napolju. Mnogi kažu da ona moju i Aninu vezu shvata kao igru. Ona to definitivno ne gleda kao igru, ovde je i te kako na sve bila ljubomorna, a ne da me gleda stalno sa Anom. Ona je znala da će neko to uneti, nadala se da će do ovoga doći. Neka reši šta ima u svom životu dok sam ja ovde, ima još nekoliko meseci. Nakon toga neka ide, ona ima svoju kuću. Ne znam šta ona traži tamo. Ništa ne može da ugrozi mene i Anu. Aleksandra sve ovo radi smišljeno, ali nas dvoje se nećemo razdvojiti."

Aleksandrin otac Karađorđe Subotić je imao potrebu da odbrani svoju ćerku, pa je do kraja tvrdio da ne veruje u to da njegova ćerka još živi kod Davida, jer smatra da je ona dostojanstvena.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>