Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 5. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 5. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 5. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete pristupačni, komunikativni i druželjubivi. Danas će i potpuni stranci hteti s vama da prozbore koju reč. Slobodni Ovnovi mogu sa nekim započeti razgovor koji će se spontano pretvoriti u flert. Oni koji su u braku, ili vezi, želeće da budu prisniji sa partnerom, iako spolja neće odavati takav utisak. Na poslu ćete mnogo toga moći da postignete, pod uslovom da imate dobre radne uslove. Održavaćete harmonične odnose sa kolektivom.


Bik 21.4.-21.5.

Puno je toga što želite da ostvarite. Ali, kao i prethodnih dana, vodićete se razumom, a ne emocijama. To će vam pomoći da objektivno sagledate situaciju u kojoj se nalazite i iz nje izvučete maksimum. Oni koji su u vezi, ili braku, održavaće stabilan odnos sa partnerom. Slobodni će biti više okrenuti prijateljima i porodici, dok će se ljubavnim pitanjima baviti drugom prilikom. Vrlo ste ambiciozni, ali i mudri. Osmislićete sjajnu poslovnu taktiku kojom ćete moći da nadmašite svoju konkurenciju.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Vaše intelektualne sposobnosti biće na vrhuncu. Ne bi bilo loše da svoje današnje ideje i zapažanja negde zapišete. Biće vam od koristi kad tad. Ako ste u vezi, trudićete se da ovaj dan učinite što zanimljivijim, i sebi i partneru. Slobodni će privući pažnju osobe sa kojom dele ista interesovanja. Vaši saradnici biće oduševljeni predlozima koje im dajete. Ukoliko danas budete imali važan poslovni sastanak, nadajte se najboljem mogućem ishodu.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete biti okupirani poslovnim obavezama. Pored toga, trudićete se da svuda gde se pojavite ostavite utisak ozbiljne, odgovorne i pouzdane osobe. Ako ste u vezi, imaćete potrebu da, na neki način, nadmudrite voljenu osobu. Slobodnima će zapasti za oko neko koga znaju iz poslovnih krugova. Bićete vrlo temeljni u obavljanju svojih poslovnih dužnosti. Vaš nadređeni vam može ponuditi bolju poziciju na radnom mestu, kao i povišicu.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas vam svi mogu pozavideti na odličnom raspoloženju, entuzijazmu, popularnosti i prirodnom šarmu. Lavovi koji su u vezi imaće jedan od boljih dana. Vi i vaš partner ponašaćete se kao sveže zaljubljeni par tinejdžera. Slobodni će privući pažnju jednoj osobi koja će biti vrlo uporna u nameri da ih osvoji. U svoj način rada unosićete više kreativnosti. Vaša maštovitost, međutim, neće biti baš najbolje prihvaćena od strane vaših saradnika.


Devica 23.8. - 22.9.

Bićete vredni i efikasni. Ispunićete sve svoje poslovne dužnosti, pospremiti stan, platiti račune, ići u nabavku i ko zna šta još. Ako ste u vezi, sa partnerom ćete praviti planove koji se tiču vašeg zajedničkog života. Ostali će privući pažnju jedne osobe sa posla, mada toga verovatno neće biti svesni. Očekuje vas poboljšanje na finansijskom planu. To će vas motivisati da nastavite da se trudite i sve radite na isti način kao i dosad.


Vaga 23.9. - 22.10.

Osetićete nalet kreativne energije koja će se pozitivno odraziti na vaše raspoloženje. Današnji dan posvetite onim stvarima koje vam pričinjavaju radost. Iako ćete i dalje biti pomalo zatvoreni u sebe, to neće značiti da vam neće prijati intimni trenuci sa voljenom osobom. Slobodne Vage maštaće o ozbiljnoj vezi, krunisanoj brakom. Možete očekivati pomoć svog poslovnog partnera u rešavanju nekih važnih pitanja na koja dosad niste imali odgovore.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Ovaj dan nećete hteti da provedete sami. Osećaćete se prijatno u društvu članova svoje porodice. Pored toga, želećete da unapredite izgled svog doma. Škorpije koje su u vezi, a naročito one koje žive u istoj zajednici sa svojim partnerom, biće naklonjene romantici. Slobodni će razmišljati o nekoj bivšoj ljubavi. Osiguraćete svoj položaj na radnom mestu. Imaćete dobar odnos sa kolegama i ostvarićete željenu zaradu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas se možete osećati kao da ste u “petoj brzini”. Ipak, to vam nimalo neće smetati. Nećete hteti ništa da propustite, zbog čega ćete ceo dan biti aktivni. Nežnost i strast su ono što će danas obeležiti vaš odnos sa partnerom. Slobodni Strelčevi šarmiraće mnoge u svojoj okolini. Na kraju dana neće znati za koga treba da se odluče. Vaše komunikativne sposobnosti doći će do punog izaražaja. Bićete u prilici da sklopite važan poslovni dogovor sa nekim ko će, doduše, biti zahtevan saradnik.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete veoma pristupačni i prijatni prema ljudima sa kojima danas budete dolazili u susret. Takođe ćete se malo više doterivati jer ćete želeti da ostavite što bolji utisak na svoju okolinu. Oni koji su u dugoj vezi, ili braku, provodiće prijatne intimne trenutke sa voljenom osobom. Slobodni će se interesovati za nekog ko potiče iz moćne porodice. Imaćete mogućnost da ostvarite bolju zaradu, ali će to od vas zahtevati da se upustite u određene rizike. Jedna vrlo uspešna osoba može vas ohrabriti na taj korak.


Vodolija 20.1.- 19.2.


Vaši današnji postupci biće u skladu sa onim što istinski osećate da želite i da vam je potrebno. Bićete emotivni, ali ne i preosetljivi. Ukoliko ste slobodni, značiće vam da izađete negde i ostvarite kontakt sa većim brojem ljudi. Zauzeti će biti romantično nastrojeni, pa će ovaj dan posvetiti voljenoj osobi. Vaša komunikacija i razmena informacija sa saradnicima biće izuzetna. Pored toga, bićete sigurniji na polju finansija, pa će vam i poslovne obaveze lakše pasti.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bićete duboko zamišljeni nad pitanjima koja se tiču vaše karijere i novca. Imaćete dobar predosećaj, ali ćete hteti da sačekate još malo pre nego što donesete konačne zaključke. Ako ste u zauzeti, u vašem odnosu sa partnerom biće puno strasti. Slobodni će razmišljati o jednoj osobi s kojom veza trenutno nije moguća. Možete ostvariti dobru zaradu mimo vašeg glavnog izvora prihoda. Neke od vas obradovaće vest o unapređenju.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>