Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miljana Kulić nesavesna majka! Oduzimaju joj dete?!

Nakon svađe koju je imao u rijalitiju "Zadruga 2" sa Marijom i Miljanom Kulić, Miki Đuričić je rešio da situaciju uzme u svoje ruke. Miljana Kulić nesavesna majka! Oduzimaju joj dete?!

Zadruga 2: Miljana Kulić nesavesna majka! Oduzimaju joj dete?! Screenshoot/Instagram



Podsećamo da se pre nedelju dana dogodio žestok sukob između njih, kada je Đuričić čajem polio Mariju Kulić. Marija i Miljana su uz urlike otišle toga dana iz Zadruge i vratile se tek kasno uveče. Miljana je, podsećamo, tom prilikom lomila kamere i stvari po imanju, a na sve to još je odvalila vrata od spavaće sobe svog sina Željka, ne obazirući se da njegov plač i uznemirenost.

Đuričić je zbog ove situacije rešio da čitavu stvar dovede pred zakon po izlasku iz Zadruge. On smatra da mali Željkov nije u pravim rukama i boriće se da Miljani zakonskim putem oduzme sina. navodno je izjavio:

"One su bolesnice zrele za ludnicu, moram da sačuvam malog Željka! Dete nije krivo! Daću sve od sebe da mali ima srećno detinjstvo."

 "Opasno su zaratili, neće se Miki tako lako predati jer mu je stalo do Željka! Da nije dete u pitanju, njemu bi već odavno pao mrak na oči. On je ubeđen da Miljana nije dobra majka." - otkrio je izvor.

Koji će se ova priča završiti i da li će Miljana zaista izgubiti dete, ostaje da vidimo. Podsećamo da je i Marija, Miljanina majka, izjavila da se ona ne stara o detetu onako kako treba.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srbija Danas

Povezane vesti:


>