Region

Svet

Katarina Grujić ima novog dečka! On je onaj pravi!

Pevačica Katarina Grujić ne prestaje da intrigira javnost kada je u pitanju njen ljubavni život. Na Instagramu je postavljala fotografije i storije iz jednog kluba u Sarajevu. Ima novog dečka! On je onaj pravi!

Katarina Grujić ima novog dečka! On je onaj pravi! Screenshoot/InstagramNa storijima koje je atraktivna pevačica kačila vidi se da je veoma bliska sa izabranikom koji je iz Sarajeva. Naime, kako Srpski telegraf saznaje od izvora bliskog Katarini Grujić, njih dvoje su srećni, provode svaki trenutak zajedno, čak su i iskoristili da odu nekoliko dana na Jahorinu kako bi uživali. Izvor je ispričao:

"Katarina je veoma srećna, blista u poslednje vreme. Dečko s kojim je u vezi je iz Sarajeva i prema njoj se ophodi kao prema princezi. Kaća kaže da se nijedan dečko ovako lepo nije ponašao prema njoj i da je sigurna da je onaj pravi. Njih dvoje koriste svaki slobodan trenutak da provedu zajedno. Ona ne želi da otkrije ko je srećnik jer kad god je svog izabranika pokazala u javnosti ta veza se ubrzo završila."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpiski Telegraf

Povezane vesti:


>