Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ana Korać je Sorajina drugarica, a ja sa njom imam problem! (VIDEO)

Stanija je o svakome u rijalitiju "Zadruga 2" imala oštro mišljenje! Za Lunu se pitala ima li joj pomoći, a o Ani i Davidu je verovala da glume. Ana Korać je Sorajina drugarica, a ja sa njom imam problem! 

Zadruga 2: Ana Korać je Sorajina drugarica, a ja sa njom imam problem! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Stanija Dobrojević nakon povratka u Belu kuću, popričala je sa Ognjenom Amidzićem o najaktuelnijim temama u "Zadruzi". Po ulasku, mislila je da joj neće mnoge zadrugarke pružiti ruku, pa je navela i razloga za to:

"Zerina, Ana Korać jer je Sorajina drugarica, a ja sa njom imala problem, Krunićka i Ljuba, od njih sam očekivala da mi neće pružiti ruku, ali su ipak to uradile. Najbolje će videti to moji fanovi, reakcije zadrugara, ali se osećam kao da nisam ni izlazila odavde, jedino mi nedostaje Vladimir."

Potom ju je Ognjen upitao za iznošenje informacija iz spoljog sveta, s obzirom na to da je tokom dana rekla da Aleksandra Subotić vreme provodi u kući Davida Dragojevića sa njegovom majkom Biljanom Dragojević, što ga je šokiralo:

"Ups, nisam valjda nešto uprskala? Nisam znala koliko mi je dozvoljeno, nisam imala pojma. Danas sam iznela stavove o mnogim takmičarima, pa ćemo videti koliko sam pogrešila. Mislila sam da se neću snaći, jer su se neke priče zavrtele, ali mi je drago što sam imala priliku ovakvu da vidim sve."



Zatim se dotakla i ljubavnih parova na velelepnom imanju, pa je iznela svoje mišljenje o svakom paru:

"Ana i David, kad se tek desio preokret, mislila sam da ona glumi, da je htela samo da ga zavede, ali međutim, gledala sam ih ovde u kući i oni su stvarno zaljubljeni. Znam da ljudi neki govore napolju da su oni fejk, ali ne može da bude ovo fejk, jer oni non-stop provede vreme zajedno. Aleksandra ga napolju čeka, ona to ne prihvata, to je realna situacija. Luna i Marko su mi slatki, više sam ispratila te trzavice, kad su žurke, pa sam se pitala "Ima li ovoj devojci pomoći."

Za kraj je prokomentarisala i situaciju između Miljane Kulić i Marije Kulić, budući da njih dve ne pričaju zbog rasprave koju su imale tokom prošle noći za vreme emisije ,,Pitanja novinara":

"Ja sam isto išla protiv majke, ali uvek je majka bila u pravu. Ja se nadam da ovaj put tako neće biti, jer je Miljani potrebna ljubav i pažnja, ali Marija se ubi, ja sam joj rekla da bude fleksibilnija, jer možda joj bude zet i šta će onda. Ja sam isto zaljubive prirode, znam šta je zatvoren prostor i uvek sam za ljubav."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>