Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 4. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 4. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 4. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete optimistični i otvoreni za promene, pa ćete verovatno početi da pravite velike planove za naredni period. Prijaće vam da budete okruženi ljudima i u toku sa svim dešavanjima. I dalje će većinu vas pratiti sreća u ljubavi. Eventualni problem mogu imati Ovnovi koji su u dugoj vezi, ili braku i to u vidu privremenog zahlađenja odnosa sa partnerom. Ukoliko planirate proširenje posla, danas će vam zvezde biti naklonjene. Vaši nadređeni će primetiti da vrlo odgovorno izvršavate svoje dužnosti.


Bik 21.4.-21.5.

Orijentisani ste ka poslu i profesionalnom usavršavanju. Imaćete brojne ideje kako da unapredite svoj društveni status i karijeru. Bikovi koji su u vezi, sa partnerom će praviti planove za zajedničku budućnost. Slobodni će prihvatiti poziv za izlazak sa prijateljima. Na poslu ćete se maksimalno angažovati i bićete zadovoljni postignutim. Što se finansija tiče, imaćete manje uspeha. Moraćete da izdvojite novac za saniranje neke štete.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Kroz učenje, religiju, meditaciju i filozofiju moći ćete da oplemenite svoj unutrašnji svet, zbog čega ćete se osetiti svežijim, odmornijim i srećnijim. Oni koji su duže vreme zauzeti, osećaju se kao da su na početku veze. Slobodni će biti jako popularni i uživaće u flertovanju. Oni koji su duže vreme zauzeti, osećaju se kao da su na početku veze. Slobodni će biti jako popularni i uživaće u flertovanju.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ništa neće moći da vam promakne. Možete malo više brinuti oko nekih stvari koje uopšte ne stoje toliko loše koliko se vama trenutno čini. Imaćete dobro razumevanje sa partnerom, mada ćete želeti da vam pruži više podrške kada je reč o vašoj karijeri. Slobodni neće puno razmišljati o ljubavi. Postićićete veću finansijsku sigurnost. Svi poslovi koji zahtevaju “detektivski” način razmišljanja ićiće vam od ruke.Lav 23.7.- 22.8.

Bićete usmereni na ljubav, a samim tim i na ljude koji vam znače. Danas ćete njihovu sreću stavljati ispred svoje, pa će vam biti prirodno da im se nađete na usluzi. Vaša osećanja prema partneru mogu se činiti još snažnijim i postojanijim. Ako ste slobodni, tragaćete za osobom s kojom biste mogli da imate ozbiljnu vezu. Znaćete kako da rešite jedan finansijski problem. Imaćete dobre poslovne ideje, ali neće svako razumeti vaš napredan način razmišljanja.


Devica 23.8. - 22.9.

Želećete da organizujete svoj svakodnevni život i unesete u njega malo više reda. Veći deo dana posvetićete obavljanju rutinskih radnji. Imaćete uspeha na ljubavnom planu, bez obzira da li ste u vezi ili ne. Bićete privlačni svojoj okolini i nežni u odnosu sa partnerom. Bićete izuzetno vredni i radni, mada je moguće da ne uspete da ispoštujete sve rokove. Sa druge strane, vaša isplata takođe može da kasni.


Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete odlično raspoloženi i uživaćete u ovom danu. Okrenućete se ljubavi, deci, umetnosti i zabavi. Ako ste slobodni bićete preduzimljivi i znaćete kako da zavedete osobu koja vam se dopada. Zauzete Vage će biti strastvene, ali će pokazivati i dozu stidljivosti. Najviše uspeha imaće umetničke duše, ali i sportisti. Ostali će pokazati istrajnost u poslu i uglavnom biti zadovoljni stanjem finansija.Škorpija 23.10.- 22.11.

Moguće je i da ćete biti nostalgični i razmišljati o nekim prošlim vremenima u kojima ste bili bezbrižni. Prijaće vam udobnost i toplina porodičnog doma. Ako ste slobodni možete flertovati sa kolegom sa posla. Zauzete Škorpije vodiće lepe razgovore sa partnerom. Ukoliko samoinicijativno pokrenete neka nova poslovna dešavanja, postići ćete uspeh. Imaćete dobre ideje kako da uvećate svoje prihode.


Strelac 21.11.- 21.12.

Prijaće vam dugi i dinamični razgovori, naročito sa bliskim osobama, sa kojima ćete moći da pričate o svemu. Slobodni Strelčevi šarmiraće svoju simpatiju smislom za humor i pametnim dosetkama. Oni koji su vezi, ostvariće odličnu komunikaciju sa partnerom i prepustiti se čulnim uživanjima. Imaćete uspeha u pregovorima. Vodićete brigu o finansijskom aspektu projekta na kom radite. Ostali segmenti posla neće vas naročito interesovati.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bez obzira kakvi ste po prirodi, danas ćete biti okrenuti materijalnim vrednostima. Verovatno ćete sebe častiti nečim skupocenim. Oni koji su u vezi, ili braku, partneru će staviti do znanja koliko im je važan u životu. Slobodni će imati priliku za ulazak u kratku, ali uzbudljivu romansu. Očekuje vas ne naročito zanimljiv, ali uspešan poslovni dan. Popravićete odnose sa kolegama i uživati naklonost uticajnih osoba.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete malo osetljiviji na tuđe komentare, pa ćete se truditi da dobijete samo one najbolje. Posvetićete se domu i članovima porodice. Slobodni će razmišljati o braku i deci, dok će Vodolije koje su u vezi nastojati da svoj odnos sa partnerom učine još skladnijim. Bićete vredni i odgovorni. Naći ćete se na usluzi svojim kolegama kojima će danas biti potrebna vaša pomoć.


Ribe 20.2.- 20.3.

Možda ćete se malo ulenjiti, pa ćete gledati da se bavite samo onim stvarima koje od vas ne zahtevaju da budete fizički aktivni. Danas će prednost imati one Ribe koje su u vezi. Partner će razumeti njihove potrebe i želeće da im ugodi. Slobodni će imati priliku da uđu u tajnu vezu. Poslovne obaveze će vam teško pasti. Biće ovo jedan sporiji dan u kom ćete jedva čekati da vam se završi radno vreme.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>