Region

Svet

Viki Miljković priznala: Mnogo puta sam plakala po celu noć, toliko je bilo strašno!

Pevačica Viki Miljković iznela koliko joj se isplati što je žiri u Zvezdama Granda ali i to kakav je Saša Popović. Otkrila je gde i kako provodi vreme kada ne nastupa ali i priznala: "Mnogo puta sam plakala po celu noć, toliko je bilo strašno!"

Viki Miljković priznala: Mnogo puta sam plakala po celu noć, toliko je bilo strašno! Screenshoot/InstagramPevačica Viki Miljković kaže da je Grand njena druga kuća i da je Saša Popović odličan gazda:

"Verujte mi, kada nisam sa suprugom Tašketom i sinom Andrejom, ja sam na snimanju "Zvezda Granda", to je moja druga kuća. Da nisam zadovoljna, otišla bih odavno, kao i sve druge kolege. Saša je veoma profesionalan, ne mogu da kažem sumu zbog koje sedim u crvenoj fotelji, ali isplati se. Takođe, mislim da imamo dosta udela u takmičenju, što doprinosi da emisija ne bude samo puko takmičenje, nego je pravi šou. Uzajamno je, imamo mi dosta koristi što smo u žiriju."

Popovića poznaje gotovo dvadeset godina i smatra da maestralno radi svoj posao:

"Veoma dobro poznaje mentalitete, ume da čita ljude i zato nas je ovako dobro spojio. Odlično se slažemo, umemo i da se posvađamo, jer smo svi mi različiti i svoji, a ipak se na kraju nekako dogovorimo i sve bude super."

Viki još dodaje da ne vidi ništa loše u tome što je prošle godine stekla luksuznu imovinu:

"Na estradi sam 25 godina. Ne znam zašto mi ljudi zameraju što sam kupila skup i lep stan?! To je deo mog privatnog života i ne volim mnogo da pričam o tome, ali eto, reći ću vam da sam veoma štedljiva i da ne trošim pare na gluposti, pa nije čudno što sam sebi kupila imovinu. Neću da dozvolim da pod stare dane budem podstanar, toliko sam mučno radila, da je logično da imam novac za ovakve stvari. U životu mi ništa nije poklonjeno, pevala sam od jutra do mraka da bih zaradila za bolji život. Moj početak je bio veoma težak. Mnogo puta sam plakala po celu noć, toliko je bilo strašno."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>