Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 3. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 3. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 3. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Današnji dan biće vam znatno lakši od jučerašnjeg. Opustićete se i razmišljati pozitivno, ali ćete imati i konkretne razloge da budete zadovoljni. U odnosu sa partnerom očekuje vas puno ljubavi i strasti. Ako ste slobodni, bićete snažno privučeni osobom koja će vam prva staviti do znanja da joj se sviđate. I dalje važi da morate da budete taktičniji u odnosu sa ljudima od kojih direktno zavise vaš poslovna pozicija i karijera. Međutim, danas će vam mnogi saradnici biti naklonjeni. Dobro se osećate.


Bik 21.4.-21.5.

Ako ste se prethodnog dana na finansijskom planu susreli sa određenim neprilikama, danas ćete moći da odahnete jer ćete ih uspešno prevazići. Ukoliko ste zauzeti, vaš odnos sa partnerom obilovaće strašću. Slobodni Bikovi bi mogli da uđu u tajnu vezu sa osobom koja iz nekog razloga neće hteti da se eksponira. Na vašem radnom mestu sve će teći po planu. Ipak, najviše će vas obradovati veliki priliv novca koji dolazi u vidu nasledstva, ili materijalne podrške investitora. Zdravstveno stanje vam je odlično.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete biti omiljeni gde god da se pojavite. Širićete optimizam i pozitivnu energiju, a i sami ćete imati puno uspeha u svemu čemu se budete posvetili. Ukoliko ste slobodni, bićete u prilici da birate jer će više osoba pokazati zanimanje za vas. Zauzeti će biti naklonjeni romantici i uživati u društvu partnera. Danas možete da očekujete otvaranje nekih novih mogućnosti koje bi se pozitivno odrazile na vašu karijeru. Pored toga, bićete veoma zadovoljni finansijskom situacijom. Mogući su bolovi u grlu.


Rak 22.6. - 22.7.

Bićete zadovoljni postignutim na planu posla i karijere. U ljubavi možete, u manjoj, ili većoj meri, još uvek osećati trzavice, naročito ako ste u vezi. Slobodni Rakovi neće odgovoriti na udvaranje nekog ko će im biti privlačan, ali će im se takođe činiti nepouzdano. Zauzeti će se sitnim koracima približavati voljenoj osobi. Na radnom mestu sve će vam ići od ruke, toliko da vam se neće ići kući. Pored toga, bićete zadovoljni u kojem se smeru kreće vaša karijera. Povedite malo više računa o zdravlju.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete lepo raspoloženi jer će vas vaša okolina danas sjajno tretirati, razumeće vaše potrebe i želeće da vam pomogne na razne načine. Ako svakodnevne obaveze stavite u drugi plan, možete se nadati lepim trenucima provedenim u društvu voljene osobe. Slobodni Lavovi mogu se zaljubiti u nekog s kim ne dele zajednički krug poznanika. Pred vas će biti stavljeni zahtevni poslovni zadaci, ali se vi nećete puno stresirati zbog toga. Imaćete predosećaj da će se situacija na radnom mestu uskoro promeniti u vašu korist. Nećete imati nikakvih zdravstvenih problema.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete želeti da se suočite sa nekim svojim unutrašnjim strahovima i nesigurnostima. Pored toga, puno ćete se oslanjati na intuiciju koja će vas odlično služiti. Ako ste u vezi, bićete i dalje pomalo nepoverljivi prema partneru, ali ćete takođe biti strastveni, pa ćete se prepustiti užicima. Slobodni će imati tajnu simpatiju. Još uvek nećete biti u potpunosti zadovoljni razvojem događaja na poslovnoj sceni, ali se zato možete nadati uvećanju zarade. Više se odmarajte.


Vaga 23.9. - 22.10.

Pokazivaćete interesovanje samo za opuštanje i zabavu. U skladu sa tim, potrudićete se da nađete što više slobodnog vremena za ljubav i druženje sa prijateljima. Ako ste u vezi, uživaćete u pažnji koju će vam poklanjati vaš partner. Ukoliko ste slobodni, možete očekivati da vam se udvara osoba koju inače srećete u svakodnevnom životu. Na poslu nećete biti naročito vredni, ali to što budete radili uradićete kako treba. Pored toga, imaćete odličnu komunikaciju sa kolegama, a biće vam naklonjeni i autoriteti. Možete imati problem sa varenjem.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Svoje ambiciozne poslovne planove uspešno ćete sprovoditi u delo, a i pored toga ćete naći vremena za odmor i opuštanje. Oni koji su u vezi, prepustiće se romantici i čulnim zadovoljstvima, dok bi slobodni mogli da upoznaju osobu koju će odmah poželeti da osvoje. Vaš minuli rad višestruko će vam se isplatiti. Doneće vam blagostanje na polju finansija i osiguraće, ako ne i unaprediti, vašu poziciju na radnom mestu. Energija vam je na zavidnom nivou.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas će svi pogledi biti usmereni ka vama. Zračićete neverovatnom energijom, bićete šarmantni, harizmatični i moći ćete da dobijete gotovo sve što poželite. Nećete moći da se odlučite između dve osobe. Jedna će vam biti slična po temperamentu, dok će vas druga privući fizički. One koji su u vezi, partner će obasipati pažnjom. Ako radite u oblastima umetnosti, zabave i ugostiteljstva, možete očekivati veći priliv novca na vaš račun. Ostali se mogu pohvaliti laganom danu na poslu. Zdravstveno stanje vam je stabilno.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete moći da se malo opustite. Naćićete rešenje za manju finansijsku krizu koju ste pretrpeli, a takođe vas očekuje smirivanje situacije unutar vašeg doma. Ako ste u vezi, vi i vaš partner bićete na različitim talasnim dužinama. Drugi Jarčevi osećaće veliku strast prema osobi sa kojom se tajno viđaju. I dalje ćete biti nesigurni kako da se postavite u poslu, međutim, moći ćete da se oslonite na nekog iz “senke”, što će se najpre povoljno odraziti na vaše finansije. Prepustićete se uživanju u porocima. Trudite se da imate granicu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

I danas ćete biti usmereni na odnose sa okruženjem, ali će vam oni sada potpuno drugačije izgledati. Bićete prijatno iznenađeni. Slobodne Vodolije okrenuće se pre prijateljstvima nego ljubavi, dok će se one koje su u vezi sa partnerom odlično slagati i na mentalnom i na emotivnom nivou. Vašim poslovnim partnerima sviđaće se način na koji razmišljate. Ukoliko već neko vreme radite na proširenju posla, danas možete očekivati veliki pomak na tom planu. Niste u kondiciji.


Ribe 20.2.- 20.3.

Počećete da ubirate plodove svog zalaganja iz prethodnog perioda. Ukoliko vam se činilo da su vaše želje bile nerealne, sada ćete shvatiti da je ipak sve moguće. Oni koji su u vezi, neće imati naročito interesantan dan na ljubavnom planu, međutim, Ribe koje su slobodne dobiće priliku da započnu lepu romansu sa nekim koga znaju preko posla. Danas ćete biti višestruko nagrađeniza svoj minuli trud i rad . Lepe su šanse da vam bude ponuđena povišica, kao i unapređenje kakvom se niste nadali. Imunitet vam je i dalje oslabljen.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>