Region

Svet

Region

Besa sedma epizoda: Dardan saopštava porodici i saradnicima da se sele na Kosovo!

Serija "Besa" sedma epizoda biće emitovana na SUPERSTAR TV-u 3. februara u 21.00 čas. Dardan po izlasku iz ulcinjskog zatvora saopštava porodici i saradnicima da se sele na Kosovo.

Besa sedma epizoda: Dardan saopštava porodici i saradnicima da se sele na Kosovo! Screenshoot/Instagram




U predhodnoj epizodi, Petrit Koci je ubeđen da iza ubistava sitnog ulcinjskog dilera Bore, italijanskog novinara Anđela Dinija i britanskog DJ-a Dejvida Beja stoji Dardan Beriša. Preteći Briselom on uspeva da dobije nalog za uzimanje DNK uzorka Dardana i njegovih ljudi.  Pre nego što se zaputi u Ulcinj, zajedno sa Divnom posećuje Uroša Perića, za koga veruje da može biti Dardanova sledeća žrtva. Zapravo upozorava ubicu... Agim Sokolji odlučuje da bude novi, tajni ponuđač u procesu privatizacije najvećeg skijališta na Balkanu koje je Dardan već upisao u svoju listu poslovnih uspeha. Uroš dobija od Mime lažni pasoš i naredni zadatak koji ga šalje u Hrvatsku, uz instrukciju da niko ne sme da zna gde ide. Petrit u Ulcinju privodi Dardana i njegove ljude. Za to vreme Divna uspeva da poljulja Marijino poverenje u Uroša. 


Sedam epizoda

Uroš sa lažnim pasošem stiže u Rovinj na izvršenje sledećeg ubistva i susreće prijatelja iz srednjoškolskih dana. Dardan po izlasku iz ulcinjskog zatvora saopštava porodici i saradnicima da se sele na Kosovo. Teuta ne želi da napusti svoj dosadašnji život i Besijanin grob i traži Agimovu pomoć. Agim je poziva da za početak dođe kod njega u Švajcarsku u goste. Osim Teute vest o selidbi pogađa i Hašima čiji život je za sve u klanu Beriša velika tajna. Uroš svoj zadatak u Rovinju mora da izvrši u do sada najtežim uslovima i to ostavlja prve velike posledice.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>