Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 2. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 2. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 2. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Vaše želje i očekivanja, ma koliko bili realni, danas će delovati potpuno nedostižno. Pripremite se na frustrirajuće situacije i generalno jedan naporan dan. Ako ste u vezi, možete biti dosta sumnjičavi prema partneru. Slobodnima će jako faliti da imaju nekog pored sebe, ali će ljubav tražiti na pogrešnim mestima. Imaćete potrebu da na radnom mestu “okrenete nov list”, međutim, naići ćete na otpor i nerazumevanje kolega. Pored toga, možete imati ozbiljan sukob sa vašim nadređenim. Čuvajte se povreda.


Bik 21.4.-21.5.

Zapitaćete se da li imate adekvatan oslonac u životu koji bi vam omogućio da se posvetite svojim ciljevima i pomogao vam da ih ostvarite. Nećete moći da se pohvalite srećom u ljubavi. Zauzeti će voditi teške rasprave sa partnerom, dok će slobodni patiti za osobom koja im neće dozvoljavati da joj se približe. Vaš poslovni saradnik može proneveriti zajednički dogovor u vezi sa projektom na koji puno polažete. Moraćete da se poslužete nekim tajnim vezama kako biste prevazišli finansijske probleme. Zdravlje će vas služiti, iako se puno trošite.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Imaćete potrebu da potpuno promenite način na koji komunicirate sa okolinom. Nastojaćete da poboljšate svoj imidž i zavredite poštovanje vama bitnih pojedinaca. Poradićete na odnosu sa partnerom tako što ćete se baviti pitanjima uzajamnog poverenja i razumevanja. Slobodni će idealizovati osobu koja im se sviđa. Nećete se slagati sa kolegama oko nekih bitnih pitanja u vezi sa zajedničkim poslom, međutim, jedan vaš saradnik biće uporan da vas ubedi da promenite stav. Možete patiti od glavobolje prouzrokovane stresom.


Rak 22.6. - 22.7.

Osetićete turbulencije baš na onim mestima gde volite da budete sigurni. Danas ne tražite lični podsticaj u spoljnem svetu jer bi vas mnogo toga moglo pokolebati. I vi i vaš partner  bićete pomalo neprijateljski nastrojeni jedno prema drugom. Slobodni će se premišljati da li da uđu u vezu s nekim ko im se dopada, ali ko zasad deluje da ne bi bio pravi izbor za njih. Moraćete da se držite proverene taktike, odnosno, da ne eksperimentišete sa nekim novim poslovnim idejama kako ne biste pretpeli materijalnu štetu. Dobro se osećate.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas nećete znati kako se osećate. Dobar deo dana provešćete duboko zamišljeni, ali i zbunjeni sopstvenim mislima. Bilo da ste slobodni ili ne, na ljubavnom planu mogu vas očekivati razočarenja koja će razbiti vaše iluzije. Ukoliko ste u vezi, imaćete utisak da vas partner laže. Na poslu ćete težiti da ostvarite nešto što je u ovom trenutku nerealno. Nailazićete na niz prepreka, a način na koji ćete pokušavati da se izborite s njima može vas dovestu u još nezgodniju poziciju. Pripazite više na svoje zdravlje jer ste podložni raznim negativnim uticajima.


Devica 23.8. - 22.9.

Današnji dan staviće akcenat na sve ono što krijete i od sebe samog. Situacija će od vas zahtevati da se pozabavite svojim problemima na jednom dubljem nivou. Ako ste u vezi, imaćete utisak kao da partnerova osećanja prema vama nisu iskrena. Slobodne Device će u ljubavi imati zahteve koje teško da iko može da im ispuni. Na radnom mestu vladaće neprijateljska atmosfera. Vaši saradnici mogu se okrenuti protiv vas i štošta vam zameriti. Nećete biti zadovoljni ni stanjem vaših finansija. Skloni ste porocima i depresivnim mislima.


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas možete početi da sumnjate u ispunjenje svojih želja i planova, smatrajući da su preambiciozni i da vam nedostaje stabilan temelj za njihovu realizaciju. Sa partnerom ćete se sukobljavati oko nekih pitanja koja se tiču prošlosti, ali koja će danas ponovo biti aktuelna. Slobodnima će prijati da ovaj dan provedu samu. Možete steći utisak da ste na meti ogovaranja. Načućete nešto što će vas zaboleti i na osnovu čega ćete shvatiti da vam nisu svi u vašem kolektivu naročito naklonjeni. Emotivni ste i preosetljivi.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Razmišljaćete o tome da li je moguće da se jednako posvetite obavezama koje imate prema svojoj porodici i ciljevima koje ste sebi postavili kada je reč o karijeri. Imaćete utisak kao da ste se ogrešili o partnera i time ugrozili stabilnost vaše emotivne veze. Slobodni će biti naklonjeni mašti i platonskim ljubavima. Dobićete težak poslovni zadatak, a verovatno i kratak rok da ga izvršite. To će vam stvoriti veliku tenziju koja će se negativno odraziti na vaše odnose sa kolegama. Čuvajte se u saobraćaju.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete shvatiti da ipak ne znate onoliko koliko ste mislili da znate, kako o poslu, tako i o ljubavi. U svemu ćete morati da se dodatno mentalno napregnete. Iako ćete vi i partner osećati uzajamnu ljubav, moguće je da ćete se sukobiti oko nekih pitanja koja se tiču nivoa ozbiljnosti vaše veze. Slobodni uživaju simpatije bar jedne osobe. Jedan unosan projekat, u koji ste polagali puno nade, sada se može pokazati nesigurnim. Moraćete da se poslužite alternativnim načinima kako biste izašli iz neugodne poslovne situacije. Možete osećati bol u grudima.


Jarac 22.12.- 19.1.

Današnji dan staviće akcenat na vašu potrebu za kontrolom i verovatno vam pokazati da je ona samo ogledalo vaše lične nesigurnosti koju potiskujete. Sa partnerom ćete voditi raspravu oko novca, u kojoj nijedna strana neće hteti da popusti. Ukoliko ste u tajnoj vezi, ili ne želite da priznate ko vam se dopada, postoji mogućnost da se to danas otkrije. Moraćete da se pomirite sa činjenicom da nemate baš sve konce u svojim rukama i da ponekad drugi ljudi mogu imati veći uticaj na tok vaše karijere nego vi sami. Pod stresom ste.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete nezadovoljni  odnosima sa ljudima koji vam znače. Smatraćete da se vi njima dajete mnogo više nego što su oni spremni da vam uzvrate. Vama će faliti više podrške od strane partnera koji će, sa druge strane, steći utisak da vi previše očekujete od njega. Slobodne Vodolije neće biti spremne za ulazak u novu vezu. Danas ćete na radnom mestu malo više zavisiti od kolega, a komunikacija sa njima vam baš i neće ići najbolje. Nemojte se prejedati.


Ribe 20.2.- 20.3.

Razmišljaćete o svim stvarima koje su sastavni deo vašeg svakodnevnog života i nekako ćete imati utisak da ne postoji ništa što trenutno ne zahteva od vas puno truda i zalaganja. Pokušaćete da animirate partnera koji će danas biti ćutljiv i zaokupljen nekim svojim problemima. Slobodne Ribe mogu se zaljubiti u kolegu sa posla. Bićete pomalo frustrirani jer ćete želeti da postignete mnogo više nego što vam trenutna situacija to dozvoljava. Sa druge strane, još uvek nećete biti svesni nekih drugih mogućnosti koje vam se polako otvaraju. Zdravstveno stanje vam je oslabljeno.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>